Navigatiekoppelingen overslaandefault

4b038687-4e47-4c6a-98a2-34a930ce8658

Bijeenkomsten

Hieronder vind je een overzicht van alle bijeenkomsten die op dit moment ingepland staan. Heb je aanvullende vragen of kun je iets niet vinden? Stuur dan een mailtje naar evenementen@tln.nl.

2024

Februari

 

Adverteren op social media

Maak je eigen wervingscampagne op social media
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.

4 deelnemersVolgeboekt

 

Online-informatie sessie smart tacho 2 en digitale inspecties ILT

De introductie en retrofit van de smart tacho 2 (G2V2) en de digitale inspecties van ILT zorgen dagelijks voor veel vragen. Tijdens de online sessie bespreken we de meest actuele informatie over deze onderwerpen en waarbij uitgebreid de mogelijkheid is om vragen te stellen.

Deze sessie staat ook gepland op 5 en 9 maart 2024. De sessies zijn gelijk aan elkaar.

152 deelnemersVolgeboekt

DE BILT, De Holle Bilt 1

Workshop Verzuim en Duurzame inzetbaarheid - Utrecht

Hoe beïnvloed en voorkom je arbeidsverzuim binnen jouw organisatie? Arbeidsverzuim kan een aanzienlijke impact hebben op de productiviteit en het welzijn van medewerkers binnen jouw organisatie. Het voorkomen en effectief beheren van verzuim is van cruciaal belang voor een gezonde werkomgeving.

12 deelnemersInschrijven tot 23-02-2024

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Workshop Motiverende medewerkersgesprekken - Apeldoorn

Het goede gesprek over groei, ontwikkelen én veranderen
De huidige complexe tijd vraagt om wendbare bedrijven (afdelingen) en medewerkers die mee kunnen blijven veranderen. Hoe motiveer je medewerkers tot die verandering?  

7 deelnemersInschrijven tot 26-02-2024

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Workshop Toepassen cao - Apeldoorn

Kom meer te weten over de cao Beroepsgoederenvervoer en leer hoe je deze op de juiste manier in de praktijk toepast. Hoe schaal je een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Volg dan onze workshop Toepassen cao.

20 deelnemersVolgeboekt

2024

Maart

KAMERIK, Mijzijde 6

Ledenbijeenkomst deelmarkt Sierteeltvervoer (VSV)

Deze dag informeren de volgende sprekers ons over een aantal actuele zaken die van belang zijn voor sierteeltvervoerders. Allereerst praat Emiel van Grinsven, Salesmanager Benelux & UK van CC Centrale, ons bij over het Future-proof CC-Container system.
Na de pauze neemt Robert Bood, Managing Partner van Fairsights, ons mee in de ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming. Onder de titel ‘doordenken van toekomstscenario’s over de transitie naar duurzaam vervoer’ presenteert hij verschillende scenario’s rond duurzaam vervoer, de rol van digitalisering en strategie keuzen daaromtrent. We gaan hierover vervolgens met elkaar het gesprek aan.
Maar voordat we dat doen behandelen we in de ledenvergadering eerst een aantal actuele verenigingszaken, zie daarvoor de agenda (in bijlage bij de uitnodiging).

21 deelnemersInschrijven tot 01-03-2024

 

Online versnelde training rij- en rusttijden, smart tacho en analyseren tacho gegevens

Voorkom hoge boetes; zorg dat je de regels voor rij- en rusttijden en de tachograaf kent!
Is de tachograafadministratie binnen jouw organisatie compleet? Weet je hoe je de gegevens moet analyseren? Hoe werken de digitale en smart tachograaf? Dat en meer leer je tijdens onze Versnelde training Rij- en rusttijden, smart tacho en analyseren tachogegevens.

3 deelnemersInschrijven tot 29-02-2024

VIANEN UT, Prins Bernardstraat 75

TLN Distributie Voorjaarsbijeenkomst

Machiel Bode, Senior Sector Banker Transport & Logistics ING, geeft een presentatie over de recent gepubliceerde Sectorstudie ‘Verleg je horizon’, opgesteld door ING en TVM. Hierin wordt onder andere betoogd dat de grotere kapitaalbehoefte die de energietransitie met zich meebrengt de sector transport en logistiek dwingt om verder vooruit te kijken. 

Susanna Leemhuis, jurist TLN, gaat met ons in gesprek over de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Deze EU-verordening stelt vanaf boekjaar 2025 een duurzaamheidsrapportage verplicht voor grote ondernemingen (>250 medewerkers of > € 40 miljoen omzet per jaar of > € 20 miljoen op de balans).
Dit zal gaan doorwerken in de keten. Grote ondernemingen gaan -al dan niet op termijn- logistiek dienstverleners vragen om hun cijfers over o.a. CO2-uitstoot. Hoe kun je je als ondernemer hierop voorbereiden, wat komt er op je af en hoe kun je hier praktisch mee omgaan? TLN onderzoekt de mogelijkheden om te komen tot verdere ondersteuning van logistiek dienstverleners.

35 deelnemersInschrijven tot 03-03-2024

 

Online-informatie sessie smart tacho 2 en digitale inspecties ILT

De introductie en retrofit van de smart tacho 2 (G2V2) en de digitale inspecties van ILT zorgen dagelijks voor veel vragen. Tijdens de online sessie bespreken we de meest actuele informatie over deze onderwerpen en waarbij uitgebreid de mogelijkheid is om vragen te stellen.

Deze sessie staat ook gepland op 27 februari en 9 maart 2024. De sessies zijn gelijk aan elkaar.

119 deelnemersInschrijven tot 05-03-2024

 

Werven en behouden van personeel - online (groep 3)

Zorg dat medewerkers graag bij jouw organisatie willen komen én blijven werken.
Vind je het moeilijk vacatures te vervullen of medewerkers waarover je tevreden bent te behouden? Wil je leren hoe je jouw organisatie kunt positioneren als aantrekkelijke werkgever?

8 deelnemersVolgeboekt

 

DM Exceptioneel vervoer bedrijfsbezoek Faymonville

Het doet ons deugd te kunnen melden dat de firma Faymonville, fabrikant van zwaar transportmaterieel voor het exceptioneel vervoer, de deelmarkt Exceptioneel Transport heeft uitgenodigd voor een bezoek aan de Faymonville fabrieken in Luxemburg en België.
Het betreft een tweedaags bezoek met hotelovernachting op donderdag 7 en vrijdag 8 maart 2024.

62 deelnemersInschrijven tot 19-12-2023

 

Online-informatie sessie smart tacho 2 en digitale inspecties ILT

De introductie en retrofit van de smart tacho 2 (G2V2) en de digitale inspecties van ILT zorgen dagelijks voor veel vragen. Tijdens de online sessie bespreken we de meest actuele informatie over deze onderwerpen en waarbij uitgebreid de mogelijkheid is om vragen te stellen.

Deze sessie staat ook gepland op 27 februari en 5 maart 2024. De sessies zijn gelijk aan elkaar.

59 deelnemersInschrijven tot 10-03-2024

TILBURG, Heraclesstraat 6

Training Gesprekstechnieken - Tilburg

Leer verschillende gesprekstechnieken en onderhandel met zelfvertrouwen.
Zie je op tegen gesprekken met je klant over jouw dienstverlening? Vind je het moeilijk te onderhandelen over een eerlijke prijs? Dan biedt onze 3-daagse, praktijkgerichte training Gesprekstechnieken uitkomst.

9 deelnemersVolgeboekt

VIANEN UT, Prins Bernhardstraat 75

Bestuursvergadering deelmarkt DTSA

Het deelmarktbestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt deelmarkt specifieke onderwerpen.

0 deelnemersInschrijven tot 12-03-2024

VIANEN UT, Prins Bernhardstraat 75

DTSA ledenbijeenkomst

Duurzaam transport in roerige tijden; ga er maar aan staan...
We weten al jaren dat het anders moet. Fossiel moet eruit. Zo snel mogelijk, om de CO2-emissies terug te dringen. Het Nederlandse Klimaatakkoord van 2019 staat boordevol scherpe afspraken die uiterlijk in 2030 geregeld moeten zijn. Iedereen moet meedoen, dus ook de sector transport en logistiek. Logisch, daar gaat een hoop energie in om. Waar staan we nu en hoe moet het verder? De Tweede kamer heeft onlangs nog uitgebreid gesproken over onder meer het ingroeipad van de laadinfrastructuur, emissiezones voor voertuigen, het stimuleringsbeleid van waterstof in mobiliteit etc.
 
Rob Aarse, beleidsadviseur strategie, duurzaamheid en bereikbaarheid van TLN, verzorgt tijdens deze bijeenkomst een korte inleiding om daarna met elkaar het gesprek aan te gaan over ambities, realisme en over de bijzondere kracht van ondernemers: ‘doen wat niemand anders kan!’
 
Kortom een unieke gelegenheid om je uitgebreid te laten informeren over de laatste ontwikkelingen rond duurzaam transport. Maar we streven die middag vooral naar een interactieve bijeenkomst en een leerzame dialoog met alle aanwezigen!

50 deelnemersInschrijven tot 12-03-2024

 

JongTLN studiereis Londen

Voorlopig programma  
Dag 1 Het bezoeken van een logistiek bedrijf
Dag 2 Formule 1 fabriek van Alpine:
hier krijgen wij een rondleiding door de fabriek en een presentatie van een van de F1 Alpine team leden
Dag 3 Duiken we in de geschiedenis, kunst en cultuur van deze geweldige stad
 
De volledige invulling van de drie dagen wordt op dit moment nog uitgewerkt. Maar wij kunnen nu al zeggen dat het een geweldige studiereis wordt met afwisseling van cultuur, bezoeken van bedrijven en het bestuderen van hun logistieke processen tot ontspannen activiteiten.

27 deelnemersInschrijven tot 21-01-2024

BREDA, Princenhagelaan 5

Workshop Flexibele Arbeid - Breda

Leer alles over de verschillende vormen van flexibele arbeid en hoe je de regels toepast.
 

13 deelnemersInschrijven tot 12-03-2024

GILZE, Klein Zwitserland 8

Workshop Motiverende medewerkersgesprekken - Tilburg

Het goede gesprek over groei, ontwikkelen én veranderen
De huidige complexe tijd vraagt om wendbare bedrijven (afdelingen) en medewerkers die mee kunnen blijven veranderen. Hoe motiveer je medewerkers tot die verandering?  

6 deelnemersInschrijven tot 12-03-2024

BEEKBERGEN, Wipselbergweg 30

Workshop Pensioenen - Apeldoorn

Leer in een halve dag alles over de pensioenregeling en de toepassing hiervan in het beroepsgoederenvervoer.
 

16 deelnemersVolgeboekt

TILBURG, Heraclesstraat 6

Training Train de trainer Rij- en rusttijden, digitale- en smart tachograaf - Tilburg

Geef jij zelf de training Rij- en rusttijden, digitale- en smart tachograaf (code 95 / U23) aan beroepschauffeurs ? 
Dan wil je over de laatste informatie beschikken én deze goed kunnen overbrengen op de chauffeurs zodat zij hoge boetes tijdens weg- en bedrijfscontroles kunnen voorkomen. 

7 deelnemersInschrijven tot 13-03-2024

WAALWIJK, Jan Vestersstraat 1

KTO Voorjaarsbijeenkomst

Kivits Logistics Group, beter bekend als Kivits Drunen B.V., nodigt de KTO uit voor een ‘kijkje in haar keuken’. Een unieke kans!

72 deelnemersInschrijven tot 16-03-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Functiewaardering - Zoetermeer

Leer hoe je bepaalt hoeveel een functie waard is en oefen met functiewaarderingen tijdens onze interactieve workshop.
Ben je verantwoordelijk voor het waarderen van functies binnen jouw organisatie, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Onze praktijkgerichte en interactieve workshop ‘Functiewaardering’ biedt de oplossing.
 

12 deelnemersVolgeboekt

UTRECHT, Winthorstlaan 4 -6

Clustervergadering bouw

Het cluster bouw vergadert op 20 maart 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 20-03-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Clustervergadering logistiek

Het cluster logistiek vergadert op woensdag 20 maart 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 20-03-2024

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Training Effectief leidinggeven - Apeldoorn

Leer hoe je een team motiveert samen met jou het beste resultaat te halen én medewerkers voor de organisatie behoudt

9 deelnemersVolgeboekt

 

Registratie overtredingen in ERRU register; wat is uw risico? - online sessie

Vanaf 1 maart 2021 is het ERRU-register in Nederland in werking getreden. ERRU is een Europees digitaal netwerk van nationale registers waarin alle vergunninghouders en vervoersmanagers zijn opgenomen, die onherroepelijke overtredingen binnen de EU hebben begaan op het gebied van de vervoerswetgeving. 

2 deelnemersInschrijven tot 20-03-2024

HOORN, Westfriese Parkweg 1

Workshop Toepassen cao - Hoorn

Kom meer te weten over de cao Beroepsgoederenvervoer en leer hoe je deze op de juiste manier in de praktijk toepast. Hoe schaal je een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Volg dan onze workshop Toepassen cao.

12 deelnemersInschrijven tot 20-03-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Regiobestuursvergadering West

Het regiobestuur West vergadert op 25 maart 2024. 

0 deelnemersInschrijven tot 25-03-2024

TILBURG, Heraclesstraat 6

Training Communicatievaardigheden - Tilburg

Heldere en effectieve communicatie is essentieel – ongeacht je functie of met wie je communiceert. Jouw gedrag en communicatiestijl bepalen hoe anderen op je reageren. Misschien ben je wel tevreden over jouw communicatie, maar loopt een gesprek soms stroef. Of krijg je niet gedaan wat je voor ogen hebt. Wil je effectiever leren communiceren?

 

12 deelnemersVolgeboekt

 

Stappenplan naar je eerste video

Breng je vacature onder de aandacht door middel van video
Beelden zeggen meer dan woorden. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven een korte video maken voor op hun website of social media kanalen. Het lijkt ingewikkeld en kostbaar om een video te maken voor jouw bedrijf, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kan ook jij een video (laten) maken!

1 deelnemersInschrijven tot 25-03-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Training Effectief leidinggeven - Zoetermeer

Leer hoe je een team motiveert samen met jou het beste resultaat te halen én medewerkers voor de organisatie behoudt

9 deelnemersVolgeboekt

2024

April

 

Bestuur TLN i.c.m. clusters

Het bestuur van TLN komt bijeen met een afvaardiging van alle clusters.

0 deelnemersInschrijven tot 02-04-2024

 

Bestuursvergadering TLN

Het bestuur van TLN vergadert op 2 april 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 02-04-2024

EINDHOVEN, Aalsterweg 322

Workshop Pensioenen - Eindhoven

Leer in een halve dag alles over de pensioenregeling en de toepassing hiervan in het beroepsgoederenvervoer.
 

13 deelnemersInschrijven tot 05-04-2024

 

Power BI

Maak van meerdere bestanden een overzichtelijk dashboard
Ontdek hoe je data van jouw organisatie verwerkt en visualiseert zodat je altijd betrouwbare beslissingen neemt. Ben je veel tijd kwijt aan het maken van rapportages? Weet je niet welke data je daarvoor nodig hebt? En vraag je je wel eens af of je voldoende en actuele data hebt om betrouwbare beslissingen te kunnen nemen? Dan is het tijd voor deze online training!

1 deelnemersInschrijven tot 08-04-2024

VENLO, Nijmeegseweg 90

Workshop Toepassen cao - Venlo

Kom meer te weten over de cao Beroepsgoederenvervoer en leer hoe je deze op de juiste manier in de praktijk toepast. Hoe schaal je een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Volg dan onze workshop Toepassen cao.

16 deelnemersInschrijven tot 10-04-2024

 

Workshop Verzuim en Duurzame inzetbaarheid - Eindhoven

Hoe beïnvloed en voorkom je arbeidsverzuim binnen jouw organisatie? Arbeidsverzuim kan een aanzienlijke impact hebben op de productiviteit en het welzijn van medewerkers binnen jouw organisatie. Het voorkomen en effectief beheren van verzuim is van cruciaal belang voor een gezonde werkomgeving.

8 deelnemersInschrijven tot 09-04-2024

DE BILT, De Holle Bilt 1

Training Effectief leidinggeven - De Bilt

Leer hoe je een team motiveert samen met jou het beste resultaat te halen én medewerkers voor de organisatie behoudt

8 deelnemersVolgeboekt

BREDA, Princenhagelaan 5

Workshop Functiewaardering - Breda

Leer hoe je bepaalt hoeveel een functie waard is en oefen met functiewaarderingen tijdens onze interactieve workshop.
Ben je verantwoordelijk voor het waarderen van functies binnen jouw organisatie, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Onze praktijkgerichte en interactieve workshop ‘Functiewaardering’ biedt de oplossing.
 

8 deelnemersInschrijven tot 12-04-2024

 

Workshop Flexibele Arbeid - Wolvega

Leer alles over de verschillende vormen van flexibele arbeid en hoe je de regels toepast.
 

10 deelnemersInschrijven tot 17-04-2024

 

Werven en behouden van personeel - online (groep 4)

Zorg dat medewerkers graag bij jouw organisatie willen komen én blijven werken.
Vind je het moeilijk vacatures te vervullen of medewerkers waarover je tevreden bent te behouden? Wil je leren hoe je jouw organisatie kunt positioneren als aantrekkelijke werkgever?

4 deelnemersInschrijven tot 19-04-2024

 

Workshop Motiverende medewerkersgesprekken - Amersfoort

Het goede gesprek over groei, ontwikkelen én veranderen
De huidige complexe tijd vraagt om wendbare bedrijven (afdelingen) en medewerkers die mee kunnen blijven veranderen. Hoe motiveer je medewerkers tot die verandering?  

6 deelnemersInschrijven tot 22-04-2024

BEEKBERGEN, Wipselbergweg 30

Transitie naar zero-emissie transport - Apeldoorn

Praktisch op weg naar duurzaam vervoer!
Leer meer over accu’s en opladen, onderzoek de invloed op jouw elektriciteitsaansluiting en verken nieuwe voertuigtechniek. Na het voltooien van de training heb je inzicht in de diverse aspecten en uitdagingen waar je mee te maken krijgt bij de overgang naar zero-emissie transport. Je bent in staat om weloverwogen beslissingen te nemen die passen bij je eigen bedrijf én klanten met het concrete stappenplan als leidraad.

1 deelnemersInschrijven tot 22-04-2024

2024

Mei

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Ledenraadsvergadering

Strategievergadering ledenraad en bestuur TLN.

0 deelnemersInschrijven tot 14-05-2024

 

Power BI

Maak van meerdere bestanden een overzichtelijk dashboard
Ontdek hoe je data van jouw organisatie verwerkt en visualiseert zodat je altijd betrouwbare beslissingen neemt. Ben je veel tijd kwijt aan het maken van rapportages? Weet je niet welke data je daarvoor nodig hebt? En vraag je je wel eens af of je voldoende en actuele data hebt om betrouwbare beslissingen te kunnen nemen? Dan is het tijd voor deze online training!

5 deelnemersInschrijven tot 10-05-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Pensioenen - Zoetermeer

Leer in een halve dag alles over de pensioenregeling en de toepassing hiervan in het beroepsgoederenvervoer.
 

6 deelnemersInschrijven tot 10-05-2024

CUIJK, Raamweg 10

Workshop Toepassen cao - Nijmegen

Kom meer te weten over de cao Beroepsgoederenvervoer en leer hoe je deze op de juiste manier in de praktijk toepast. Hoe schaal je een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Volg dan onze workshop Toepassen cao.

11 deelnemersInschrijven tot 13-05-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Verzuim en Duurzame inzetbaarheid - Zoetermeer

Hoe beïnvloed en voorkom je arbeidsverzuim binnen jouw organisatie? Arbeidsverzuim kan een aanzienlijke impact hebben op de productiviteit en het welzijn van medewerkers binnen jouw organisatie. Het voorkomen en effectief beheren van verzuim is van cruciaal belang voor een gezonde werkomgeving.

10 deelnemersInschrijven tot 21-05-2024

BEEKBERGEN, Wipselbergweg 30

Training Communicatievaardigheden - Apeldoorn

Heldere en effectieve communicatie is essentieel – ongeacht je functie of met wie je communiceert. Jouw gedrag en communicatiestijl bepalen hoe anderen op je reageren. Misschien ben je wel tevreden over jouw communicatie, maar loopt een gesprek soms stroef. Of krijg je niet gedaan wat je voor ogen hebt. Wil je effectiever leren communiceren?

 

5 deelnemersInschrijven tot 22-05-2024

 

Workshop Functiewaardering - omgeving Apeldoorn

Leer hoe je bepaalt hoeveel een functie waard is en oefen met functiewaarderingen tijdens onze interactieve workshop.
Ben je verantwoordelijk voor het waarderen van functies binnen jouw organisatie, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Onze praktijkgerichte en interactieve workshop ‘Functiewaardering’ biedt de oplossing.
 

6 deelnemersInschrijven tot 24-05-2024

LEUSDEN, Philipsstraat 18

Workshop Toepassen cao - Leusden

Kom meer te weten over de cao Beroepsgoederenvervoer en leer hoe je deze op de juiste manier in de praktijk toepast. Hoe schaal je een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Volg dan onze workshop Toepassen cao.

11 deelnemersInschrijven tot 27-05-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Versnelde training rij- en rusttijden, smart tacho en analyseren tacho gegevens - Zoetermeer

Voorkom hoge boetes; zorg dat je de regels voor rij- en rusttijden en de tachograaf kent!
Is de tachograafadministratie binnen jouw organisatie compleet? Weet je hoe je de gegevens moet analyseren? Hoe werken de digitale en smart tachograaf? Dat en meer leer je tijdens onze Versnelde training Rij- en rusttijden, smart tacho en analyseren tachogegevens.

1 deelnemersInschrijven tot 27-05-2024

2024

Juni

 

Stappenplan naar je eerste video

Breng je vacature onder de aandacht door middel van video
Beelden zeggen meer dan woorden. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven een korte video maken voor op hun website of social media kanalen. Het lijkt ingewikkeld en kostbaar om een video te maken voor jouw bedrijf, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kan ook jij een video (laten) maken!

0 deelnemersInschrijven tot 03-06-2024

VIANEN UT, Prins Bernhardstraat 75

Clustervergadering bouw

Het cluster bouw vergadert op 5 juni 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 05-06-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Clustervergadering logistiek

Het cluster logistiek vergadert op woensdag 5 juni 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 05-06-2024

 

Registratie overtredingen in ERRU register; wat is uw risico? - online sessie

Vanaf 1 maart 2021 is het ERRU-register in Nederland in werking getreden. ERRU is een Europees digitaal netwerk van nationale registers waarin alle vergunninghouders en vervoersmanagers zijn opgenomen, die onherroepelijke overtredingen binnen de EU hebben begaan op het gebied van de vervoerswetgeving. 

0 deelnemersInschrijven tot 03-06-2024

 

Workshop Verzuim en Duurzame inzetbaarheid - Zutphen

Hoe beïnvloed en voorkom je arbeidsverzuim binnen jouw organisatie? Arbeidsverzuim kan een aanzienlijke impact hebben op de productiviteit en het welzijn van medewerkers binnen jouw organisatie. Het voorkomen en effectief beheren van verzuim is van cruciaal belang voor een gezonde werkomgeving.

8 deelnemersInschrijven tot 04-06-2024

VIANEN UT, Prins Bernhardstraat 75

Bestuursvergadering ATCN

Het ATCN bestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt specifieke onderwerpen voor de tankautoreinigingsbranche.

0 deelnemersInschrijven tot 12-06-2024

 

Power BI

Maak van meerdere bestanden een overzichtelijk dashboard
Ontdek hoe je data van jouw organisatie verwerkt en visualiseert zodat je altijd betrouwbare beslissingen neemt. Ben je veel tijd kwijt aan het maken van rapportages? Weet je niet welke data je daarvoor nodig hebt? En vraag je je wel eens af of je voldoende en actuele data hebt om betrouwbare beslissingen te kunnen nemen? Dan is het tijd voor deze online training!

0 deelnemersInschrijven tot 10-06-2024

 

Workshop Flexibele Arbeid - Venlo

Leer alles over de verschillende vormen van flexibele arbeid en hoe je de regels toepast.
 

7 deelnemersInschrijven tot 12-06-2024

 

Workshop Pensioenen - Breda

Leer in een halve dag alles over de pensioenregeling en de toepassing hiervan in het beroepsgoederenvervoer.
 

2 deelnemersInschrijven tot 11-06-2024

RENSWOUDE, Arnhemseweg 3

Bestuursvergadering deelmarkt Saveetra

Het deelmarktbestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt deelmarkt specifieke onderwerpen.

0 deelnemersInschrijven tot 14-06-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Clustervergadering internationaal

Het cluster internationaal vergadert op vrijdag 14 juni 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 14-06-2024

 

Adverteren op social media

Maak je eigen wervingscampagne op social media
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.

1 deelnemersInschrijven tot 17-06-2024

HOOG SOEREN, Amersfoortseweg 86

DTSA jaarfeest

0 deelnemers

2024

Juli

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Motiverende medewerkersgesprekken - Zoetermeer

Het goede gesprek over groei, ontwikkelen én veranderen
De huidige complexe tijd vraagt om wendbare bedrijven (afdelingen) en medewerkers die mee kunnen blijven veranderen. Hoe motiveer je medewerkers tot die verandering?  

8 deelnemersVolgeboekt

2024

Augustus

2024

September

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Regiobestuursvergadering West

Het regiobestuur West vergadert op 25 maart 2024. 

0 deelnemersInschrijven tot 09-09-2024

 

Ledenraad en bestuur

Strategievergadering ledenraad en bestuur TLN.

0 deelnemersInschrijven tot 03-09-2024

VIANEN UT, Prins Bernhardstraat 75

Bestuursvergadering ATCN

Het ATCN bestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt specifieke onderwerpen voor de tankautoreinigingsbranche.

0 deelnemersInschrijven tot 18-09-2024

 

Clustervergadering distributie

Het cluster distributie vergadert op dinsdag 24 september 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 24-09-2024

VIANEN UT, Prins Bernhardstraat 75

Clustervergadering bouw

Het cluster bouw vergadert op 25 september 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 25-09-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Clustervergadering logistiek

Het cluster logistiek vergadert op woensdag 25 september 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 25-09-2024

 

Clustervergadering agrifood

Het cluster agrifood vergadert op 26 september 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 26-09-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Clustervergadering internationaal

Het cluster internationaal vergadert op vrijdag 27 september 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 27-09-2024

2024

Oktober

 

Workshop Toepassen cao - Wolvega

Kom meer te weten over de cao Beroepsgoederenvervoer en leer hoe je deze op de juiste manier in de praktijk toepast
Hoe schaal je een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd?
Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Volg dan onze workshop Toepassen cao.

6 deelnemersInschrijven tot 30-09-2024

RENSWOUDE, Arnhemseweg 3

Bestuursvergadering deelmarkt Saveetra

Het deelmarktbestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt deelmarkt specifieke onderwerpen.

0 deelnemersInschrijven tot 11-10-2024

 

Bestuursvergadering TLN

Het bestuur van TLN vergadert op 14 en 15 oktober 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 07-10-2024

's-HERTOGENBOSCH, Diezekade 2

Ecomobiel

0 deelnemers

's-HERTOGENBOSCH, Diezekade 2

Ecomobiel

0 deelnemers

's-HERTOGENBOSCH, Diezekade 2

Ecomobiel

0 deelnemers

 

Workshop Toepassen cao - Eindhoven

Kom meer te weten over de cao Beroepsgoederenvervoer en leer hoe je deze op de juiste manier in de praktijk toepast
Hoe schaal je een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd?
Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Volg dan onze workshop Toepassen cao.

7 deelnemersInschrijven tot 15-10-2024

2024

November

 

Bestuur TLN i.c.m. clusters

Het bestuur van TLN komt bijeen met een afvaardiging van alle clusters

0 deelnemersInschrijven tot 28-10-2024

 

Bestuursvergadering TLN

Het bestuur van TLN vergadert op 4 november 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 04-11-2024

 

Workshop Toepassen cao - Almere

Kom meer te weten over de cao Beroepsgoederenvervoer en leer hoe je deze op de juiste manier in de praktijk toepast
Hoe schaal je een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd?
Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Volg dan onze workshop Toepassen cao.

0 deelnemersInschrijven tot 11-11-2024

VIANEN UT, Prins Bernhardstraat 75

Bestuursvergadering ATCN

Het ATCN bestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt specifieke onderwerpen voor de tankautoreinigingsbranche.

0 deelnemersInschrijven tot 13-11-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Ledenraadsvergadering

Het bestuur van TLN komt bijeen met een afvaardiging van alle clusters

0 deelnemersInschrijven tot 26-11-2024

VIANEN UT, Prins Bernhardstraat 75

Clustervergadering bouw

Het cluster bouw vergadert 27 november 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 27-11-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Clustervergadering logistiek

Het cluster logistiek vergadert op woensdag 27 november 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 27-11-2024

 

Clustervergadering agrifood

Het cluster agrifood vergadert op 28 november 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 28-11-2024

2024

December

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Clustervergadering internationaal

Het cluster internationaal vergadert op vrijdag 6 december 2024.

0 deelnemersInschrijven tot 06-12-2024

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Toepassen cao - Zoetermeer

Kom meer te weten over de cao Beroepsgoederenvervoer en leer hoe je deze op de juiste manier in de praktijk toepast
Hoe schaal je een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd?
Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Volg dan onze workshop Toepassen cao.

1 deelnemersInschrijven tot 09-12-2024