Navigatiekoppelingen overslaandefault

e5e80ac3-986f-4f21-9532-0f13ebfee2d5

Bijeenkomsten

Hieronder vind je een overzicht van alle bijeenkomsten die op dit moment ingepland staan. Heb je aanvullende vragen of kun je iets niet vinden? Stuur dan een mailtje naar evenementen@tln.nl.

2022

September

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Gesprekstechnieken - Zoetermeer

TLN organiseert de 3-daagse training ‘Gesprekstechnieken - Effectief onderhandelen met je in- en externe klant’, inclusief Talent Motivatie Analyse (TMA). 
De marges in de transport- en logistieke sector zijn klein en transport is niet gratis. Een goede prijs voor je geleverde dienst is daarom niet meer dan logisch. Maar hoe ga je het gesprek hierover aan met de klant? En hoe zorg je voor een goede relatie met je klant en je eigen medewerkers? Onderhandeling en de daarbij behorende gesprekstechnieken zijn hierbij voor een belangrijk deel bepalend!
 

7 deelnemersInschrijven tot 26-09-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Functiewaardering - Zoetermeer

Wat is functiewaardering en wat komt daar bij kijken?
Functiewaardering is een manier om te bepalen hoeveel een functie ‘waard’ is.
In deze workshop krijg je uitleg over functiewaardering en ga je zelf ook actief aan de slag.
 

11 deelnemersInschrijven tot 27-09-2022

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Workshop Toepassen cao - Apeldoorn

Hoe schaal ik een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Zo maar een aantal vragen die in de praktijk veel voorkomen. In de cao (collectieve arbeidsovereenkomst) zijn hierover afspraken gemaakt. De cao is veelomvattend en de workshop Toepassen cao geeft handvatten hoe bepaalde artikelen te interpreteren. Het op juiste wijze toepassen van de cao staat centraal tijdens deze workshop.

11 deelnemersInschrijven tot 27-09-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Effectieve functioneringsgesprekken deel 1 - Zoetermeer

Transport en Logistiek Nederland (TLN) nodigt je uit voor de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 1’. Ook in het najaar van 2022 kan je weer op verschillende locaties terecht voor deze workshop die wij speciaal voor leden organiseren. Veel enthousiaste deelnemers gingen jou al voor. Wees er snel bij, aanmeldingen behandelen wij op volgorde van binnenkomst! 

10 deelnemersInschrijven tot 27-09-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Training Effectief leidinggeven - Zoetermeer

Staat het behoud van je huidige medewerkers hoog op de agenda? De 6-daagse training ‘Effectief leidinggeven’ helpt je hierbij!
Het is steeds lastiger om de juiste nieuwe medewerkers te vinden waardoor het behoud én het werkplezier van je huidige medewerkers nóg belangrijker is dan voorheen. De leidinggevende kan hier het verschil maken. 
 

8 deelnemersVolgeboekt

 

Online Training Werven en behouden van personeel-groep 6

Maak jezelf werkgever van de toekomst!
De afgelopen jaren is het werven van personeel blijvend veranderd. We hebben te maken met vergrijzing, de inhoud van de transport en logistieke functies verandert door invloed van technologische ontwikkelingen en personeel is moeilijk te vinden. Doelgroepgerichte communicatie is nu belangrijker dan ooit. De strijd om de best passende medewerker wordt alleen maar groter. 
 

7 deelnemersInschrijven tot 27-09-2022

 

Online workshop Adverteren via Social media

Maak je eigen wervingscampagne op social media!
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.
 

3 deelnemersInschrijven tot 27-09-2022

EINDHOVEN, Verdunplein 4

TLN Distributie werkbezoek XYZ Dynamics

Op het programma staan een interactieve presentatie/rondleiding door het bedrijf waarbij CEO Alex Pap laat zien welke mogelijkheden de door XYZ Dynamics ontwikkelde high-end aandrijflijn biedt voor ombouw en voor secundaire energieopslag om ‘off grid’ the opereren en zo als voertuigeigenaar meer elektrische kilometers per dag te rijden. Daarnaast gaan we met Johnny Nijenhuis van Nijenhuis Truck Solutions in gesprek over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van zero-emissie trucks.
 

16 deelnemersInschrijven tot 29-09-2022

2022

Oktober

DRIEBERGEN-RIJSENBURG, Hoofdstraat 89

Ledenraadvergadering TLN

Gezamenlijke bijeenkomst ledenraad en bestuur van TLN op 4 oktober 2022.

9 deelnemersInschrijven tot 04-10-2022

 

Online Training Werven en behouden van personeel-groep 7

Maak jezelf werkgever van de toekomst!
De afgelopen jaren is het werven van personeel blijvend veranderd. We hebben te maken met vergrijzing, de inhoud van de transport en logistieke functies verandert door invloed van technologische ontwikkelingen en personeel is moeilijk te vinden. Doelgroepgerichte communicatie is nu belangrijker dan ooit. De strijd om de best passende medewerker wordt alleen maar groter. 
 

8 deelnemersVolgeboekt

 

Online workshop: Stappenplan naar je eerste video

Breng je vacature onder de aandacht door middel van video
Beelden zeggen meer dan woorden. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven een korte video maken voor op hun website of social media kanalen. Het lijkt ingewikkeld en kostbaar om een video te maken voor jouw bedrijf, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kan ook jij een video (laten) maken! Dus wil jij aan de slag met het maken van een video maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan snel verder!
 

4 deelnemersInschrijven tot 04-10-2022

 

Webinar Kostenontwikkelingen in onzekere tijden

Beste leden,

Wij nodigen jullie van harte uit voor het webinar ‘Kostenontwikkelingen in onzekere tijden’ op donderdag 6 oktober 2022 van 10.30-11.30 uur.

TLN en evofenedex organiseren samen met Panteia dit webinar over kostenontwikkelingen in het wegvervoer. Tijdens het webinar wordt hèt rapport ‘Kostenontwikkelingen in het wegvervoer’ gepresenteerd. Dit rapport dient als de onmisbare en betrouwbare bron van kosteninformatie voor verladers en vervoerders. Het is een onzekere tijd. Logistieke processen zijn verstoord. Naast het effect op de ontwikkeling van de prijs van diesel en energie, zijn er tekorten van chauffeurs, vertraging van leveringen, tekorten aan materialen en is er een hoge inflatie. 

Onafhankelijk onderzoeksbureau Panteia heeft in opdracht van evofenedex en TLN het rapport ‘Kostenontwikkelingen in het wegvervoer’ opgesteld. Manfred Kindt en Wim Mars van Panteia gaan in op de uitkomsten van het rapport. Albert Jan Swart van ABN Amro gaat in op de actuele ontwikkelingen en wat u als ondernemer kunt doen in deze onzekere tijden.

Uiteraard kunnen er tijdens het webinar vragen worden gesteld over de kostenontwikkelingen. Het rapport ‘Kostenontwikkelingen in het wegvervoer’ wordt na afloop direct digitaal verstrekt aan de deelnemers.

NB: Dit webinar is bestemd voor zowel leden van TLN als evofenedex. Er wordt ook een online informatiebijeenkomst georganiseerd alleen voor leden van TLN. De uitnodiging hiervoor volgt binnenkort.

Graag tot ziens op 6 oktober.

300 deelnemersInschrijven tot 06-10-2022

BREDA, Princenhagelaan 5

Workshop Flexibele Arbeid - Breda

Hoe omgaan met Flexibele arbeidskrachten?
Binnen organisaties wordt veelvuldig gebruik gemaakt van flexibele arbeid. Denk aan het inzetten van werknemers op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of aan het inlenen van uitzendkrachten en payroll’ers. Maar denk ook aan de inzet van ZZP’ers en oproepkrachten. En elk van die vormen van flexibele arbeid kent uiteraard weer zijn eigen regels.

15 deelnemersInschrijven tot 05-10-2022

ARNHEM, Papendallaan 3

Netwerkbijeenkomst regio Oost

Energiecrisis, personeelstekorten, coronacrisis en de oorlog in Oekraïne. Allemaal voorbeelden van problemen om ons heen waar ondernemers de afgelopen tijd ongevraagd mee geconfronteerd werden en tot verstoringen in de transport en logistieke ketens zorgen.
 
Maar welke uitdagingen liggen in het verschiet? Hoe gaan we om met de huidige uitdagingen? TLN komt daarom naar de leden toe om te spreken over de landelijke en regionale actualiteiten op het gebied van transport en logistiek.

33 deelnemersInschrijven tot 07-10-2022

ORANJEWOUD, Koningin Julianaweg 98

Workshop Verzuim en Duurzame inzetbaarheid - Heerenveen

Tijdens de workshop Verzuim & Duurzame inzetbaarheid krijg je informatie en inspiratie over het beïnvloeden én voorkomen van arbeidsverzuim. Op een juiste manier aandacht besteden binnen je bedrijf aan Duurzame inzetbaarheid heeft een positieve invloed op de gezondheid, bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers en daarmee op het verminderen van verzuim en verhogen van productiviteit. 
 

15 deelnemersInschrijven tot 06-10-2022

 

JongTLN studiereis naar Boedapest

Van 11 t/m 13 oktober 2022 gaat JongTLN op studiereis naar Boedapest en wij nodigen je van harte uit om mee te gaan. We zijn er heel blij mee dat we door Hankook Tire zijn uitgenodigd om hun fabriek te bezoeken. Dit bezoek vindt plaats op de tweede reisdag. Niet alleen het proces van de productie van een band, maar zeker ook het logistieke proces voor en na productie wordt uitgebreid besproken. Hoe komt die ene band op de juiste plek terecht?

De eerste dag wordt ingevuld met een culturele activiteit en de derde dag bezoeken wij een transport- en logistiek bedrijf. De volledige invulling van de 3 dagen wordt op dit moment nog uitgewerkt. Maar wij kunnen nu al zeggen dat het een geweldige studiereis wordt met afwisseling van cultuur, bezoeken van bedrijven en het bestuderen van hun logistieke processen tot ontspannen activiteiten.


 

21 deelnemersInschrijven tot 01-10-2022

 

PowerBI

Training PowerBI: maak van meerdere bestanden een overzichtelijk dashboard
Ben je veel tijd kwijt aan het maken van rapportages? Op basis van welke data stel je deze rapportages op? En is de data actueel genoeg om er snel betrouwbare beslissingen over te kunnen nemen? 
Kortom, het liefst wil je alle data automatisch verwerken, data uit verschillende bronnen samenvoegen, een totaaloverzicht hebben, actuele data gelijk kunnen raadplegen en op vrijdagochtend op de knop kunnen drukken zodat jouw wekelijkse rapportages in één keer klaar zijn. 

6 deelnemersInschrijven tot 10-10-2022

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Training Effectief leidinggeven - Apeldoorn

Staat het behoud van je huidige medewerkers hoog op de agenda? De 6-daagse training ‘Effectief leidinggeven’ helpt je hierbij!
Het is steeds lastiger om de juiste nieuwe medewerkers te vinden waardoor het behoud én het werkplezier van je huidige medewerkers nóg belangrijker is dan voorheen. De leidinggevende kan hier het verschil maken. 
 

8 deelnemersVolgeboekt

HAARLEM, Toekanweg 2

Workshop Aangaan en eindigen van de arbeidsovereenkomst - Haarlem

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 

10 deelnemersInschrijven tot 10-10-2022

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Workshop Functiewaardering - Apeldoorn

Wat is functiewaardering en wat komt daar bij kijken?
Functiewaardering is een manier om te bepalen hoeveel een functie ‘waard’ is.
In deze workshop krijg je uitleg over functiewaardering en ga je zelf ook actief aan de slag.
 

13 deelnemersVolgeboekt

 

Effectieve functioneringsgesprekken deel 2 - Soest

Transport en Logistiek Nederland organiseert speciaal voor de leden de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 2’.
De workshop heeft tot doel de deelnemers praktische handvatten te geven en vaardigheden op te laten doen voor het effectief voeren van functioneringsgesprekken. 

5 deelnemersInschrijven tot 11-10-2022

ROTTERDAM, Rotterdam Airportplein 55

Netwerkbijeenkomst regio West

Energiecrisis, personeelstekorten, cao-onderhandelingen, coronacrisis en de oorlog in Oekraïne. Allemaal voorbeelden van problemen om ons heen waar ondernemers de afgelopen tijd ongevraagd mee geconfronteerd werden en tot verstoringen in de transport en logistieke ketens zorgen.
 
Maar welke uitdagingen liggen in het verschiet? Hoe gaan we om met de huidige uitdagingen? TLN komt daarom naar de leden toe om te spreken over de landelijke en regionale actualiteiten op het gebied van transport en logistiek.

51 deelnemersInschrijven tot 13-10-2022

 

Online workshop Aangaan en eindigen van de arbeidsovereenkomst

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 

8 deelnemersInschrijven tot 12-10-2022

 

Online workshop Adverteren via Social media

Maak je eigen wervingscampagne op social media!
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.
 

4 deelnemersInschrijven tot 11-10-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Pensioenen - Zoetermeer

Op welke leeftijd kan een medewerker volledig met pensioen? Wat zijn de mogelijkheden om gedeeltelijk eerder met pensioen te gaan? Mag je een (gedeeltelijk) gepensioneerde weer in dienst nemen? En zo ja, moet ik dan nog premie betalen? En welke invloed heeft de zwaarwerkregeling (RVU-regeling) op de mogelijkheden om vervroegd met pensioen te gaan. Tijdens de workshop Pensioenen krijg je op al deze vragen antwoord.

14 deelnemersInschrijven tot 12-10-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Verzuim en Duurzame inzetbaarheid - Zoetermeer

Tijdens de workshop Verzuim & Duurzame inzetbaarheid krijg je informatie en inspiratie over het beïnvloeden én voorkomen van arbeidsverzuim. Op een juiste manier aandacht besteden binnen je bedrijf aan Duurzame inzetbaarheid heeft een positieve invloed op de gezondheid, bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers en daarmee op het verminderen van verzuim en verhogen van productiviteit. 

15 deelnemersInschrijven tot 12-10-2022

BREDA, Princenhagelaan 5

Workshop Toepassen cao - Breda

Hoe schaal ik een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Zo maar een aantal vragen die in de praktijk veel voorkomen. In de cao (collectieve arbeidsovereenkomst) zijn hierover afspraken gemaakt. De cao is veelomvattend en de workshop Toepassen cao geeft handvatten hoe bepaalde artikelen te interpreteren. Het op juiste wijze toepassen van de cao staat centraal tijdens deze workshop.

16 deelnemersVolgeboekt

 

Online sessie “Registratie overtredingen in ERRU register; wat is uw risico?”

Vanaf 1 maart 2021 is het ERRU-register in Nederland in werking getreden. ERRU is een Europees digitaal netwerk van nationale registers waarin alle vergunninghouders en vervoersmanagers zijn opgenomen, die onherroepelijke overtredingen binnen de EU hebben begaan op het gebied van de vervoerswetgeving. 
 

13 deelnemersInschrijven tot 19-10-2022

EINDHOVEN, Aalsterweg 322

Train de trainer 'Rij- en rusttijden, digitale- en smart tachograaf' - Eindhoven

Speciale sessie voor code 95 trainers. 
Vanwege de complexiteit van de regelgeving en het risico op hoge boetes tijdens weg- en bedrijfscontroles is het van groot belang dat beroepschauffeurs de juiste informatie krijgen. Om de kennis van de trainers voor deze trainingen te waarborgen organiseert TLN een training voor trainers van de code 95 training ‘Rij- en rusttijden, digitale en smart tachograaf’.
 

3 deelnemersInschrijven tot 20-10-2022

 

Online workshop Aangaan en eindigen van de arbeidsovereenkomst

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 

4 deelnemersInschrijven tot 24-10-2022

ZWOLLE, Nieuwleusenerdijk 1

Workshop Aangaan en eindigen van de arbeidsovereenkomst - Zwolle

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 

7 deelnemersInschrijven tot 26-10-2022

WOERDEN, De Bleek 13

Netwerkbijeenkomst regio Noord-West

Energiecrisis, personeelstekorten, coronacrisis en de oorlog in Oekraïne. Allemaal voorbeelden van problemen om ons heen waar ondernemers de afgelopen tijd ongevraagd mee geconfronteerd werden en tot verstoringen in de transport en logistieke ketens zorgen.

Maar welke uitdagingen liggen in het verschiet? Hoe gaan we om met de huidige uitdagingen? TLN komt daarom naar de leden toe om te spreken over de landelijke en regionale actualiteiten op het gebied van transport en logistiek.

0 deelnemersInschrijven tot 31-10-2022

2022

November

AMERSFOORT, Ruimtevaart 22 - 24

Workshop Functiewaardering - Amersfoort

Wat is functiewaardering en wat komt daar bij kijken?
Functiewaardering is een manier om te bepalen hoeveel een functie ‘waard’ is.
In deze workshop krijg je uitleg over functiewaardering en ga je zelf ook actief aan de slag.
 

9 deelnemersInschrijven tot 27-10-2022

 

Online Training Werven en behouden van personeel-groep 8

Maak jezelf werkgever van de toekomst!
De afgelopen jaren is het werven van personeel blijvend veranderd. We hebben te maken met vergrijzing, de inhoud van de transport en logistieke functies verandert door invloed van technologische ontwikkelingen en personeel is moeilijk te vinden. Doelgroepgerichte communicatie is nu belangrijker dan ooit. De strijd om de best passende medewerker wordt alleen maar groter. 
 

8 deelnemersVolgeboekt

ROERMOND, Kloosterwandplein 12 -16

Workshop Flexibele Arbeid - Roermond

Hoe omgaan met Flexibele arbeidskrachten?
Binnen organisaties wordt veelvuldig gebruik gemaakt van flexibele arbeid. Denk aan het inzetten van werknemers op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of aan het inlenen van uitzendkrachten en payroll’ers. Maar denk ook aan de inzet van ZZP’ers en oproepkrachten. En elk van die vormen van flexibele arbeid kent uiteraard weer zijn eigen regels.

12 deelnemersInschrijven tot 02-11-2022

 

Bestuursvergadering TLN

Het bestuur van TLN vergadert op 7 november 2022.

0 deelnemersInschrijven tot 07-11-2022

 

Online sessie “Registratie overtredingen in ERRU register; wat is uw risico?”

Vanaf 1 maart 2021 is het ERRU-register in Nederland in werking getreden. ERRU is een Europees digitaal netwerk van nationale registers waarin alle vergunninghouders en vervoersmanagers zijn opgenomen, die onherroepelijke overtredingen binnen de EU hebben begaan op het gebied van de vervoerswetgeving. 
 

4 deelnemersInschrijven tot 04-11-2022

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Training Effectief leidinggeven - Apeldoorn

Staat het behoud van je huidige medewerkers hoog op de agenda? De 6-daagse training ‘Effectief leidinggeven’ helpt je hierbij!
Het is steeds lastiger om de juiste nieuwe medewerkers te vinden waardoor het behoud én het werkplezier van je huidige medewerkers nóg belangrijker is dan voorheen. De leidinggevende kan hier het verschil maken. 
 

8 deelnemersVolgeboekt

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Toepassen cao - Zoetermeer

Hoe schaal ik een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Zo maar een aantal vragen die in de praktijk veel voorkomen. In de cao (collectieve arbeidsovereenkomst) zijn hierover afspraken gemaakt. De cao is veelomvattend en de workshop Toepassen cao geeft handvatten hoe bepaalde artikelen te interpreteren. Het op juiste wijze toepassen van de cao staat centraal tijdens deze workshop.

17 deelnemersVolgeboekt

 

Online workshop Aangaan en eindigen van de arbeidsovereenkomst

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 

6 deelnemersInschrijven tot 08-11-2022

 

PowerBI

Training PowerBI: maak van meerdere bestanden een overzichtelijk dashboard
Ben je veel tijd kwijt aan het maken van rapportages? Op basis van welke data stel je deze rapportages op? En is de data actueel genoeg om er snel betrouwbare beslissingen over te kunnen nemen? 
Kortom, het liefst wil je alle data automatisch verwerken, data uit verschillende bronnen samenvoegen, een totaaloverzicht hebben, actuele data gelijk kunnen raadplegen en op vrijdagochtend op de knop kunnen drukken zodat jouw wekelijkse rapportages in één keer klaar zijn. 

1 deelnemersInschrijven tot 07-11-2022

 

Effectieve functioneringsgesprekken deel 2 - Zwolle

Transport en Logistiek Nederland organiseert speciaal voor de leden de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 2’.
De workshop heeft tot doel de deelnemers praktische handvatten te geven en vaardigheden op te laten doen voor het effectief voeren van functioneringsgesprekken. 

2 deelnemersInschrijven tot 09-11-2022

EINDHOVEN, Aalsterweg 322

Logistieke Services Voorwaarden (LSV) - Eindhoven

De LSV geven de ‘rechten en plichten’ aan van de logistiek dienstverlener en de opdrachtgever en kunnen van toepassing worden verklaard op allerlei soorten gecombineerde logistieke activiteiten zoals lossen, inslag, opslag, voorraadbeheer, assemblage, orderbehandeling, vervoer en zogenaamd ‘doen vervoeren’ (expeditie). Omgaan met ‘juridische teksten’ is niet de core-business van een logistiek dienstverlener. TLN Opleidingen organiseert daarom speciaal voor haar leden deze éendaagse training ‘Logistieke voorwaarden (LSV)’. 
 

12 deelnemersInschrijven tot 08-11-2022

 

Online Training Werven en behouden van personeel-groep 9

Maak jezelf werkgever van de toekomst!
De afgelopen jaren is het werven van personeel blijvend veranderd. We hebben te maken met vergrijzing, de inhoud van de transport en logistieke functies verandert door invloed van technologische ontwikkelingen en personeel is moeilijk te vinden. Doelgroepgerichte communicatie is nu belangrijker dan ooit. De strijd om de best passende medewerker wordt alleen maar groter. 
 

8 deelnemersVolgeboekt

HELMOND, Steenovenweg 1

Regiobestuursvergadering Zuid

Het regiobestuur Zuid vergadert op 10 november 2022.

0 deelnemersInschrijven tot 03-11-2022

EINDHOVEN, Aalsterweg 322

Workshop Pensioenen - Eindhoven

Op welke leeftijd kan een medewerker volledig met pensioen? Wat zijn de mogelijkheden om gedeeltelijk eerder met pensioen te gaan? Mag je een (gedeeltelijk) gepensioneerde weer in dienst nemen? En zo ja, moet ik dan nog premie betalen? En welke invloed heeft de zwaarwerkregeling (RVU-regeling) op de mogelijkheden om vervroegd met pensioen te gaan. Tijdens de workshop Pensioenen krijg je op al deze vragen antwoord.

15 deelnemersInschrijven tot 09-11-2022

BREDA, Princenhagelaan 5

Workshop Verzuim en Duurzame inzetbaarheid - Breda

Tijdens de workshop Verzuim & Duurzame inzetbaarheid krijg je informatie en inspiratie over het beïnvloeden én voorkomen van arbeidsverzuim. Op een juiste manier aandacht besteden binnen je bedrijf aan Duurzame inzetbaarheid heeft een positieve invloed op de gezondheid, bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers en daarmee op het verminderen van verzuim en verhogen van productiviteit. 

13 deelnemersInschrijven tot 09-11-2022

 

Train de trainer 'Rij- en rusttijden, digitale- en smart tachograaf' - Zwolle

Speciale sessie voor code 95 trainers. 
Vanwege de complexiteit van de regelgeving en het risico op hoge boetes tijdens weg- en bedrijfscontroles is het van groot belang dat beroepschauffeurs de juiste informatie krijgen. Om de kennis van de trainers voor deze trainingen te waarborgen organiseert TLN een training voor trainers van de code 95 training ‘Rij- en rusttijden, digitale en smart tachograaf’.
 

6 deelnemersInschrijven tot 10-11-2022

BREDA, Nieuwstraat 23

Transfrigoroute Holland jaarvergadering

Graag nodigen we leden en buitengewone leden uit voor de jaarvergadering van Transfrigoroute Holland op 11 november 2022 vanaf 13.00 uur in het Nassau Hotel in Breda. Dit jaar aandacht voor de thema’s: ACTUELE MARKTONTWIKKELINGEN EN EU-REGELGEVING
Centraal deze middag staan de actuele economische- en marktontwikkelingen en de actualiteit met betrekking tot EU-regelgeving. Uiteraard is er daarbij ruimte voor jullie vragen. De sprekers deze middag zijn de heren: Machiel Bode, Senior sector banker Transport & Logistics ING en Elmer de Bruin, International affairs manager TLN en voorzitter CLTM-commissie IRU.

Voor de partners staat een verrassende stadswandeling op het programma, waarbij er voldoende ruimte is gereserveerd om nog een gezellig caféetje of enkele bijzondere winkels te bezoeken. Aan het eind van de middag treffen we elkaar weer bij de borrel en vervolgens sluiten we af met een diner.

30 deelnemersInschrijven tot 11-11-2022

 

Bestuursvergadering deelmarkt DTSA

Het deelmarktbestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt deelmarktspecifieke onderwerpen.

0 deelnemersInschrijven tot 16-11-2022

 

Effectieve functioneringsgesprekken deel 2 - Tilburg

Transport en Logistiek Nederland organiseert speciaal voor de leden de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 2’.
De workshop heeft tot doel de deelnemers praktische handvatten te geven en vaardigheden op te laten doen voor het effectief voeren van functioneringsgesprekken. 

3 deelnemersInschrijven tot 15-11-2022

 

Online workshop: Stappenplan naar je eerste video

Breng je vacature onder de aandacht door middel van video
Beelden zeggen meer dan woorden. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven een korte video maken voor op hun website of social media kanalen. Het lijkt ingewikkeld en kostbaar om een video te maken voor jouw bedrijf, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kan ook jij een video (laten) maken! Dus wil jij aan de slag met het maken van een video maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan snel verder!
 

5 deelnemersVolgeboekt

EINDHOVEN, Aalsterweg 322

Workshop Aangaan en eindigen van de arbeidsovereenkomst - Eindhoven

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 

10 deelnemersInschrijven tot 16-11-2022

BREDA, Princenhagelaan 5

Workshop Aangaan en eindigen van de arbeidsovereenkomst - Breda

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 

7 deelnemersInschrijven tot 21-11-2022

OOSTZAAN, Westeinde(verlengde Stellingweg) 1

Regiobestuursvergadering Noord-West

Het regiobestuur Noord-West vergadert op 23 november 2022.

0 deelnemersInschrijven tot 23-11-2022

RHENEN, Veerplein 1

Bestuursvergadering deelmarkt RMO

Het deelmarktbestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt deelmarktspecifieke onderwerpen.

0 deelnemersInschrijven tot 24-11-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Training Algemene voorwaarden - Zoetermeer

Wie kent ze niet: de kleine lettertjes? Iedereen heeft er mee te maken en niemand lijkt ze te lezen. En dat is gevaarlijk. Want die kleine lettertjes – in formele taal: de algemene voorwaarden – verdelen de risico’s tussen jou en je leverancier/dienstverlener. En dat gebeurt niet altijd op even eerlijke wijze. De eendaagse training ‘Algemene voorwaarden’ helpt je bij het herkennen én (her)verdelen van deze risico’s. 

8 deelnemersInschrijven tot 22-11-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Aangaan en eindigen van de arbeidsovereenkomst - Zoetermeer

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 

11 deelnemersInschrijven tot 23-11-2022

 

Ledenraadvergadering TLN

De ledenraad van TLN vergadert op 29 november 2022.

0 deelnemersInschrijven tot 29-11-2022

2022

December

ZWOLLE, Nieuwleusenerdijk 1

Effectieve functioneringsgesprekken deel 1 - Zwolle

Transport en Logistiek Nederland (TLN) nodigt je uit voor de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 1’. Ook in het najaar van 2022 kan je weer op verschillende locaties terecht voor deze workshop die wij speciaal voor leden organiseren. Veel enthousiaste deelnemers gingen jou al voor. Wees er snel bij, aanmeldingen behandelen wij op volgorde van binnenkomst! 

16 deelnemersVolgeboekt

 

Online workshop: Stappenplan naar je eerste video

Breng je vacature onder de aandacht door middel van video
Beelden zeggen meer dan woorden. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven een korte video maken voor op hun website of social media kanalen. Het lijkt ingewikkeld en kostbaar om een video te maken voor jouw bedrijf, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kan ook jij een video (laten) maken! Dus wil jij aan de slag met het maken van een video maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan snel verder!
 

3 deelnemersInschrijven tot 29-11-2022

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Workshop Flexibele Arbeid - Apeldoorn

Hoe omgaan met Flexibele arbeidskrachten?
Binnen organisaties wordt veelvuldig gebruik gemaakt van flexibele arbeid. Denk aan het inzetten van werknemers op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of aan het inlenen van uitzendkrachten en payroll’ers. Maar denk ook aan de inzet van ZZP’ers en oproepkrachten. En elk van die vormen van flexibele arbeid kent uiteraard weer zijn eigen regels.

15 deelnemersInschrijven tot 30-11-2022

ZWOLLE, Nieuwleusenerdijk 1

Workshop Pensioenen - Zwolle

Op welke leeftijd kan een medewerker volledig met pensioen? Wat zijn de mogelijkheden om gedeeltelijk eerder met pensioen te gaan? Mag je een (gedeeltelijk) gepensioneerde weer in dienst nemen? En zo ja, moet ik dan nog premie betalen? En welke invloed heeft de zwaarwerkregeling (RVU-regeling) op de mogelijkheden om vervroegd met pensioen te gaan. Tijdens de workshop Pensioenen krijg je op al deze vragen antwoord.

13 deelnemersInschrijven tot 05-12-2022

GILZE, Klein Zwitserland 8

Effectieve functioneringsgesprekken deel 1 - Tilburg

Transport en Logistiek Nederland (TLN) nodigt je uit voor de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 1’. Ook in het najaar van 2022 kan je weer op verschillende locaties terecht voor deze workshop die wij speciaal voor leden organiseren. Veel enthousiaste deelnemers gingen jou al voor. Wees er snel bij, aanmeldingen behandelen wij op volgorde van binnenkomst! 

15 deelnemersVolgeboekt

 

Online workshop Adverteren via Social media

Maak je eigen wervingscampagne op social media!
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.
 

3 deelnemersInschrijven tot 06-12-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Toepassen cao - Zoetermeer

Hoe schaal ik een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Zo maar een aantal vragen die in de praktijk veel voorkomen. In de cao (collectieve arbeidsovereenkomst) zijn hierover afspraken gemaakt. De cao is veelomvattend en de workshop Toepassen cao geeft handvatten hoe bepaalde artikelen te interpreteren. Het op juiste wijze toepassen van de cao staat centraal tijdens deze workshop.

17 deelnemersVolgeboekt

 

Workshop Verzuim en Duurzame inzetbaarheid - Roermond

Tijdens de workshop Verzuim & Duurzame inzetbaarheid krijg je informatie en inspiratie over het beïnvloeden én voorkomen van arbeidsverzuim. Op een juiste manier aandacht besteden binnen je bedrijf aan Duurzame inzetbaarheid heeft een positieve invloed op de gezondheid, bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers en daarmee op het verminderen van verzuim en verhogen van productiviteit. 

2 deelnemersInschrijven tot 07-12-2022

 

PowerBI

Training PowerBI: maak van meerdere bestanden een overzichtelijk dashboard
Ben je veel tijd kwijt aan het maken van rapportages? Op basis van welke data stel je deze rapportages op? En is de data actueel genoeg om er snel betrouwbare beslissingen over te kunnen nemen? 
Kortom, het liefst wil je alle data automatisch verwerken, data uit verschillende bronnen samenvoegen, een totaaloverzicht hebben, actuele data gelijk kunnen raadplegen en op vrijdagochtend op de knop kunnen drukken zodat jouw wekelijkse rapportages in één keer klaar zijn. 

0 deelnemersInschrijven tot 09-12-2022

 

Online workshop Adverteren via Social media

Maak je eigen wervingscampagne op social media!
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.
 

0 deelnemersInschrijven tot 13-12-2022

 

Effectieve functioneringsgesprekken deel 1 - Nijmegen

Transport en Logistiek Nederland (TLN) nodigt je uit voor de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 1’. Ook in het najaar van 2022 kan je weer op verschillende locaties terecht voor deze workshop die wij speciaal voor leden organiseren. Veel enthousiaste deelnemers gingen jou al voor. Wees er snel bij, aanmeldingen behandelen wij op volgorde van binnenkomst! 

11 deelnemersInschrijven tot 19-12-2022

2023

Januari

 

Online workshop Adverteren via Social media

Maak je eigen wervingscampagne op social media!
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.
 

1 deelnemersInschrijven tot 10-01-2023

 

Online workshop: Stappenplan naar je eerste video

Breng je vacature onder de aandacht door middel van video
Beelden zeggen meer dan woorden. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven een korte video maken voor op hun website of social media kanalen. Het lijkt ingewikkeld en kostbaar om een video te maken voor jouw bedrijf, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kan ook jij een video (laten) maken! Dus wil jij aan de slag met het maken van een video maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan snel verder!
 

0 deelnemersInschrijven tot 17-01-2023