Navigatiekoppelingen overslaandefault

af9ccef2-5920-410c-abd5-a6eab669ed49

Bijeenkomsten

Hieronder vind je een overzicht van alle bijeenkomsten die op dit moment ingepland staan. Heb je aanvullende vragen of kun je iets niet vinden? Stuur dan een mailtje naar evenementen@tln.nl.

2022

Mei

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Regiobestuursvergadering West

Het regiobestuur West vergadert op 30 mei 2022.

5 deelnemersInschrijven tot 30-05-2022

ROERMOND, Kloosterwandplein 12 -16

Workshop Verzuim en Duurzame inzetbaarheid - Roermond

Tijdens de workshop Verzuim & Duurzame inzetbaarheid krijg je informatie en inspiratie over het beïnvloeden én voorkomen van arbeidsverzuim. Op een juiste manier aandacht besteden binnen je bedrijf aan Duurzame inzetbaarheid heeft een positieve invloed op de gezondheid, bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers en daarmee op het verminderen van verzuim en verhogen van productiviteit. 
 

14 deelnemersInschrijven tot 26-05-2022

2022

Juni

DRACHTEN, Lavendelheide 4

Regiobestuursvergadering Noord

Het regiobestuur Noord vergadert op 1 juni 2022.

6 deelnemersInschrijven tot 01-06-2022

BREDA, Bavelseparklaan 7

Effectieve functioneringsgesprekken deel 2 - Breda

Transport en Logistiek Nederland organiseert speciaal voor de leden de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 2’.
De workshop heeft tot doel de deelnemers praktische handvatten te geven en vaardigheden op te laten doen voor het effectief voeren van functioneringsgesprekken. 

7 deelnemersInschrijven tot 31-05-2022

BARNEVELD, Koningsbergenweg 7

Regiobestuursvergadering Oost

Het regiobestuur Oost vergadert op 2 juni 2022.

0 deelnemersInschrijven tot 02-06-2022

TILBURG, Dokter Bloemenlaan 8

Regiobestuursvergadering Zuid

Het regiobestuur Zuid vergadert op 2 juni 2022.

6 deelnemersInschrijven tot 02-06-2022

 

Verdiepingsmodule Adverteren via Social media - 2 juni

Maak je eigen wervingscampagne op social media!
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.
 

0 deelnemersInschrijven tot 24-05-2022

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Workshop ‘Basiskennis toepassing cao’ - Apeldoorn

Hoe schaal ik een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Zo maar een aantal vragen die in de praktijk veel voorkomen. In de cao (collectieve arbeidsovereenkomst) zijn hierover afspraken gemaakt. De cao is veelomvattend en de workshop ‘Basiskennis toepassing cao’ geeft handvatten hoe bepaalde artikelen te interpreteren. Het op juiste wijze toepassen van de cao staat centraal tijdens deze workshop.
 

16 deelnemersVolgeboekt

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Pensioenen - Zoetermeer

De workshop Pensioenen wordt in het voorjaar van 2022 weer op verschillende locaties in het land door TLN georganiseerd. Het doel van deze workshop is kennisoverdracht over de pensioenregeling van Pensioenfonds Vervoer. Op welke leeftijd kan een medewerker volledig met pensioen? Wat zijn de mogelijkheden om gedeeltelijk eerder met pensioen te gaan? Mag je een (gedeeltelijk) gepensioneerde weer in dienst nemen? En zo ja, moet ik dan nog premie betalen? Wat is voorwaardelijk pensioen? Wat houdt de nieuwe “zware beroepen” regeling in die onlangs in de CAO is afgesloten. Dit zijn enkele vragen die uitgebreid aan bod komen tijdens deze workshop.
 

14 deelnemersInschrijven tot 31-05-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Ledenraadvergadering TLN

De ledenraad van TLN vergadert op 8 juni 2022.

11 deelnemersInschrijven tot 08-06-2022

SCHIEDAM, Hargalaan 6

ALV Fenex

Tijdens de ledenvergadering worden jullie bijgepraat over de onderwerpen waarmee Fenex zich bezighoudt. Na deze vergadering gaan we in op een aantal interessante onderwerpen.
 

31 deelnemersInschrijven tot 09-06-2022

 

Online training Werven en behouden van personeel - groep 5

De afgelopen jaren is het werven van personeel blijvend veranderd. We hebben te maken met vergrijzing, de inhoud van de transport en logistieke functies verandert door invloed van technologische ontwikkelingen en personeel is moeilijk te vinden. Doelgroepgerichte communicatie is nu belangrijker dan ooit. De strijd om de best passende medewerker wordt alleen maar groter. 

8 deelnemersVolgeboekt

 

Bestuursvergadering TLN

Het bestuur van TLN vergadert op 13 juni 2022.

0 deelnemersInschrijven tot 13-06-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Verzuim en Duurzame inzetbaarheid - Zoetermeer

Tijdens de workshop Verzuim & Duurzame inzetbaarheid krijg je informatie en inspiratie over het beïnvloeden én voorkomen van arbeidsverzuim. Op een juiste manier aandacht besteden binnen je bedrijf aan Duurzame inzetbaarheid heeft een positieve invloed op de gezondheid, bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers en daarmee op het verminderen van verzuim en verhogen van productiviteit. 
 

16 deelnemersVolgeboekt

HARDENBERG, Energieweg 2

Informatiebijeenkomst ILT, ERRU register, smarttacho 2

Wij nodigen jullie van harte uit voor de informatiebijeenkomst over digitale inspecties tachograafbestanden, het ERRU register en smart tacho 2 op dinsdag 14 juni, ontvangst vanaf 15.30 uur, bijeenkomst vanaf 16.00 – 17.00 uur. Aansluitend ben je van harte welkom op de beurs Transport Compleet (apart aanmelden) en op de TLN stand.

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) zet volgende stap naar digitaal toezicht
In de zomer van 2021 is de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) gestart met de digitale inspecties van de tachograafbestanden. Hiermee zet ILT de volgende stap naar digitaal toezicht. Inmiddels hebben al veel bedrijven de uitnodiging van ILT ontvangen voor deelname aan deze inspectie. TLN krijgt veel vragen over deze nieuwe wijze van inspecteren en zal u tijdens deze bijeenkomst informeren over deze nieuwe wijze van inspecteren van ILT. 

Het ERRU-register strafpuntensysteem
Sinds 2021 registreert ILT onherroepelijke overtredingen in het nieuwe ERRU-register. ERRU is een Europees digitaal netwerk van gekoppelde nationale registers waarin alle NIWO vergunninghouders en vervoersmanagers zijn opgenomen, die onherroepelijke overtredingen binnen de EU hebben begaan op het gebied van de vervoerswetgeving. Tijdens deze bijeenkomst zal een toelichting worden gegeven op welke overtredingen ERRU strafpunten van toepassing zijn en bij hoeveel strafpunten de NIWO vergunning en geschiktheid van de vervoersmanager ingetrokken kan worden. 

De smart tacho 2. Wat betekent dit voor u?
De smart tacho 2 zal vanaf 21 augustus 2023 verplicht zijn in nieuwe voertuigen en voor bestaande voertuigen die internationaal rijden geldt een zogenaamde retrofitplicht. Bestaande voertuigen die internationaal opereren moeten, afhankelijk van de generatie tachograaf die er aanwezig is in het voertuig, vanaf 1 januari 2025 of vanaf 19 augustus 2025, over een smart tacho 2 beschikken.
TLN heeft deelgenomen aan de werkgroep onder leiding van de Europese commissie waarin de nieuwe smart tacho 2 is samengesteld op basis van de eisen zoals die in 2020 in het Mobility Package zijn vastgelegd. TLN heeft in een werkgroep met tachograaf- en truckfabrikanten voorstellen gedaan om het bedieningsgemak voor de gebruiker sterk te verbeteren, waardoor onnodige fouten bij het bedienen van de tachograaf voorkomen kunnen worden. De praktijk leert dat veel fouten nog ontstaan door bedieningsfouten die eenvoudig te voorkomen zijn.
Tijdens deze bijeenkomst wordt een toelichting gegeven op de nieuwe functionaliteiten van de smart tacho 2 en wat de verplichte retrofit (vervangen oude tachograaf) zal betekenen.

Graag tot ziens op dinsdag 14 juni!

17 deelnemersInschrijven tot 14-06-2022

 

ONLINE workshop aangaan en eindigen van de arbeidsovereenkomst - groep 2

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 
 

10 deelnemersVolgeboekt

 

PowerBI

Training PowerBI: maak van meerdere bestanden een overzichtelijk dashboard
Ben je veel tijd kwijt aan het maken van rapportages? Op basis van welke data stel je deze rapportages op? En is de data actueel genoeg om er snel betrouwbare beslissingen over te kunnen nemen? 
Kortom, het liefst wil je alle data automatisch verwerken, data uit verschillende bronnen samenvoegen, een totaaloverzicht hebben, actuele data gelijk kunnen raadplegen en op vrijdagochtend op de knop kunnen drukken zodat jouw wekelijkse rapportages in één keer klaar zijn. 
 

4 deelnemersInschrijven tot 13-06-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Voorjaarsbijeenkomst deelmarkt Exceptioneel Transport

Na ruim twee en een half jaar zonder fysieke ledenbijeenkomsten zien we er naar uit om jullie bij de Voorjaarsbijeenkomst te mogen ontvangen. Ditmaal (nog) niet op locatie, maar bij TLN in Zoetermeer.
 
Voor de bijeenkomst hebben we een leuk en informatief programma samengesteld. Zo zal Rob Aarse, beleidsadviseur Duurzaamheid bij TLN, jullie bijpraten over de ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en CO2 reductie. En wat dit gaat betekenen voor het exceptioneel vervoer. Ook gaat de nieuwe manager van de RDW Ontheffingen, Bodil van den Berg, in gesprek met onze voorzitter Erik Maassen van den Brink. Daarbij komen verschillende onderwerpen op ontheffingengebied aan bod.
 
Verder informeren we jullie uiteraard over andere actuele zaken die binnen de deelmarkt spelen. Daarnaast is de jaarlijkse Voorjaarsbijeenkomst natuurlijk ook een optimale gelegenheid om collega-bedrijven te ontmoeten

17 deelnemersInschrijven tot 14-06-2022

LEEUWARDEN, Boksumerdyk 11

Jaarvergadering deelmarkt RMO

Dit keer zijn we te gast bij de Dairy Campus, hét onderzoek- en praktijkcentrum voor de melkveehouderij waar alles draait om innovatie, onderzoek, educatie en praktijkleren. Dairy Campus is onderdeel van Wageningen University & Research en alle activiteiten zijn gericht op de ontwikkeling van een duurzame zuivelketen. De koeien zorgen hier niet alleen voor melk, maar vooral ook voor data voor onderzoek om nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten. WUR-onderzoeker melkvee Harm Wemmenhoven neemt ons weer mee in de verwachte ontwikkelingen in de landbouw, specifiek de melkveehouderij, voor de komende jaren.
 

10 deelnemersInschrijven tot 15-06-2022

HARDENBERG, Energieweg 2

JongTLN: workshop bedrijfsoverdracht binnen de familie

Op woensdag 15 juni 2022, ontvangst vanaf 15.30 uur, bijeenkomst van 16.00 – 17.30 uur organiseert JongTLN samen met Richard Boonman van Claassen Moolenbeek & Partners een workshop ‘Bedrijfsoverdracht binnen de familie’. Dit doen wij tijdens de beurs Transport Compleet Hardenberg (apart voor aanmelden).

Na deze workshop nodigen wij je graag uit voor een borrel op de beursvloer. Hier kun je onder genot van een hapje en drankje nog eens rustig na- en bijpraten met je collega’s.

Wij hopen je te ontmoeten op 15 juni aanstaande, dus zet deze workshop en borrel in je agenda.

13 deelnemersInschrijven tot 15-06-2022

HARDENBERG, Energieweg 2

Bestuursvergadering deelmarkt RMO

Het deelmarktbestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt deelmarktspecifieke onderwerpen.

0 deelnemersInschrijven tot 16-06-2022

 

Online workshop: Stappenplan naar je eerste video

Breng je vacature onder de aandacht door middel van video
Beelden zeggen meer dan woorden. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven een korte video maken voor op hun website of social media kanalen. Het lijkt ingewikkeld en kostbaar om een video te maken voor jouw bedrijf, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kan ook jij een video (laten) maken! Dus wil jij aan de slag met het maken van een video maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan snel verder!
 

3 deelnemersInschrijven tot 15-06-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop aangaan en eindigen van de arbeidsovereenkomst - Zoetermeer

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 
 

16 deelnemersVolgeboekt

GOUDA, Speldenmakerssteeg 12

Training Sociale Veiligheid en Omgaan met Stress (code 95) - Gouda

Minder stress, meer plezier, lager verzuim!
Vrachtwagenchauffeurs worden vaak blootgesteld aan werkstress en conflicten binnen hun werk. Vooral door agressie van andere weggebruikers, het vinden van een geschikte rustplaats en de druk van rijtijden. Conflicten en stress leveren bij chauffeurs fysieke klachten op. Door stress hebben vrachtwagenchauffeurs slaapgebrek en zijn zij oververmoeid. En dat is een van de oorzaken van ongelukken. 
 

6 deelnemersInschrijven tot 16-06-2022

SCHIEDAM, Hargalaan 6

(Zomer)borrel deelmarkt Ferry Transport - AFTO

Helaas heeft onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie afgelopen jaar wederom niet kunnen plaatsvinden. Als alternatief willen wij graag met jullie bijpraten onder het genot van een hapje en drankje tijdens deze (zomer)borrel. Zoals gebruikelijk zijn zowel leden van de deelmarkt als verschillende externe relaties van harte welkom zodat op informele wijze de onderlinge contacten in onze sector kunnen worden verstevigd.
 
Ook nemen wij tijdens deze bijeenkomst afscheid van onze voorzitter Krijn Torreman die van een welverdiend pensioen gaat genieten.
 

37 deelnemersInschrijven tot 20-06-2022

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Effectieve functioneringsgesprekken deel 2 - Apeldoorn

Transport en Logistiek Nederland organiseert speciaal voor de leden de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 2’.
De workshop heeft tot doel de deelnemers praktische handvatten te geven en vaardigheden op te laten doen voor het effectief voeren van functioneringsgesprekken. 

9 deelnemersVolgeboekt

 

Online workshop: Stappenplan naar je eerste video

Breng je vacature onder de aandacht door middel van video
Beelden zeggen meer dan woorden. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven een korte video maken voor op hun website of social media kanalen. Het lijkt ingewikkeld en kostbaar om een video te maken voor jouw bedrijf, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kan ook jij een video (laten) maken! Dus wil jij aan de slag met het maken van een video maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan snel verder!
 

2 deelnemersInschrijven tot 22-06-2022

GILZE, Klein Zwitserland 8

Workshop aangaan en eindigen van de arbeidsovereenkomst - Tilburg

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 
 

14 deelnemersInschrijven tot 21-06-2022

RIDDERKERK, Krommeweg 1

Zomerborrel AZV-VZV

Kom gezellig de zomer inluiden en netwerken op 23 juni in Ridderkerk!

18 deelnemersInschrijven tot 23-06-2022

HARDERWIJK, Ceintuurbaan 2

KTO landelijk congres

Het lange wachten wordt beloond! We mogen jullie uitnodigen voor deelname aan de landelijke KTO-dag op zaterdag 25 juni 2022 in Harderwijk, ontvangst vanaf 12.00 uur. De dag waarbij we elkaar na maar liefst twee corona-jaren weer ontmoeten en kunnen bijpraten tijdens een heel gevarieerd programma. We sluiten de dag af met een heerlijke, informele en vooral gezellige BBQ.

Netwerk-beurs en kennissessies
Op de locatie is een minibeurs waarbij de TLN-(service)partners aanwezig zijn om je bij te praten over de producten en diensten die zij leveren. Op het buitenterrein staan enkele demo trucks en de TLN-Veilig op Weg Truck. Daar past jouw huidige vrachtauto, showtruck of old-timer truck prima bij. Mocht je deze mee willen nemen, laat het ons weten door dit aan te geven bij het aanmelden.
 
Tijdens de netwerk-beurs is het mogelijk deel te nemen aan twee kennissessies, maak je keuze voor de sessies tijdens het aanmelden.

 

37 deelnemersInschrijven tot 24-06-2022

 

ONLINE workshop aangaan en eindigen van de arbeidsovereenkomst - groep 3

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 
 

10 deelnemersVolgeboekt

AALSMEER, Lakenblekerstraat 26

Bestuursvergadering Transfrigoroute Holland

Het deelmarktbestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt deelmarkt specifieke onderwerpen.

 

0 deelnemersInschrijven tot 30-06-2022

 

ONLINE workshop Aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten - groep 4

Geen werkgever kan eromheen, het arbeidsrecht.
En dan met name de regels die gelden bij het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten. Die regels kunnen ook niet los van elkaar worden gezien. De regels rondom ontslag beginnen namelijk al bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst; een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd eindigt anders dan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten hoe ze hier mee om moeten gaan. 
 

10 deelnemersInschrijven tot 28-06-2022

AALSMEER, Lakenblekerstraat 26

Transfrigoroute Holland Ledenbijeenkomst

Het bestuur is verheugd jullie te mogen uitnodigen voor de ledenbijeenkomst van Transfrigoroute Holland op donderdag 30 juni 2022

Na de opening, waarbij onder andere de jaarrekening over 2021 aan de orde komt, is het woord aan Paul Bleumink, managing partner Buck Consultants International. Hij gaat met ons in gesprek over de hogere eisen die verladers naar verwachting gaan stellen aan de verduurzaming van vervoer in de versketens (klik hier voor meer informatie).
 
Het officiële programma wordt afgesloten met een presentatie over en rondleiding bij Burgers Carrosserie. Aansluitend is er tijd om informeel na te praten met een hapje en een drankje.
 

22 deelnemersInschrijven tot 30-06-2022

2022

Juli

ORANJEWOUD, Koningin Julianaweg 98

Workshop Verzuim en Duurzame inzetbaarheid - Heerenveen

Tijdens de workshop Verzuim & Duurzame inzetbaarheid krijg je informatie en inspiratie over het beïnvloeden én voorkomen van arbeidsverzuim. Op een juiste manier aandacht besteden binnen je bedrijf aan Duurzame inzetbaarheid heeft een positieve invloed op de gezondheid, bevlogenheid en betrokkenheid van medewerkers en daarmee op het verminderen van verzuim en verhogen van productiviteit. 
 

16 deelnemersVolgeboekt

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Flexibele Arbeid - Zoetermeer

Hoe omgaan met Flexibele arbeidskrachten?
Binnen organisaties wordt veelvuldig gebruik gemaakt van flexibele arbeid. Denk aan het inzetten van werknemers op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of aan het inlenen van uitzendkrachten en payroll’ers. Maar denk ook aan de inzet van ZZP’ers en oproepkrachten. En elk van die vormen van flexibele arbeid kent uiteraard weer zijn eigen regels.

6 deelnemersInschrijven tot 13-07-2022

2022

September

SPIER, Oude Postweg 8

Workshop Flexibele Arbeid - Spier

Hoe omgaan met Flexibele arbeidskrachten?
Binnen organisaties wordt veelvuldig gebruik gemaakt van flexibele arbeid. Denk aan het inzetten van werknemers op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of aan het inlenen van uitzendkrachten en payroll’ers. Maar denk ook aan de inzet van ZZP’ers en oproepkrachten. En elk van die vormen van flexibele arbeid kent uiteraard weer zijn eigen regels.

4 deelnemersInschrijven tot 31-08-2022

 

Bestuursvergadering TLN

Het bestuur van TLN vergadert op 12 september 2022.

0 deelnemersInschrijven tot 12-09-2022

TILBURG, Heraclesstraat 6

Gesprekstechnieken - Tilburg

TLN organiseert de 3-daagse training ‘Gesprekstechnieken - Effectief onderhandelen met je in- en externe klant’, inclusief Talent Motivatie Analyse (TMA). 
De marges in de transport- en logistieke sector zijn klein en transport is niet gratis. Een goede prijs voor je geleverde dienst is daarom niet meer dan logisch. Maar hoe ga je het gesprek hierover aan met de klant? En hoe zorg je voor een goede relatie met je klant en je eigen medewerkers? Onderhandeling en de daarbij behorende gesprekstechnieken zijn hierbij voor een belangrijk deel bepalend!
 

2 deelnemersInschrijven tot 08-09-2022

 

Bestuursvergadering deelmarkt DTSA

Het deelmarktbestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt deelmarktspecifieke onderwerpen.

0 deelnemersInschrijven tot 14-09-2022

 

PowerBI

Training PowerBI: maak van meerdere bestanden een overzichtelijk dashboard
Ben je veel tijd kwijt aan het maken van rapportages? Op basis van welke data stel je deze rapportages op? En is de data actueel genoeg om er snel betrouwbare beslissingen over te kunnen nemen? 
Kortom, het liefst wil je alle data automatisch verwerken, data uit verschillende bronnen samenvoegen, een totaaloverzicht hebben, actuele data gelijk kunnen raadplegen en op vrijdagochtend op de knop kunnen drukken zodat jouw wekelijkse rapportages in één keer klaar zijn. 

0 deelnemersInschrijven tot 12-09-2022

RHENEN, Veerplein 1

Bestuursvergadering deelmarkt RMO

Het deelmarktbestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt deelmarktspecifieke onderwerpen.

0 deelnemersInschrijven tot 15-09-2022

ZWOLLE, Stadionplein 20

Workshop ‘Basiskennis toepassing cao’ - Zwolle

Hoe schaal ik een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Zo maar een aantal vragen die in de praktijk veel voorkomen. In de cao (collectieve arbeidsovereenkomst) zijn hierover afspraken gemaakt. De cao is veelomvattend en de workshop ‘Basiskennis toepassing cao’ geeft handvatten hoe bepaalde artikelen te interpreteren. Het op juiste wijze toepassen van de cao staat centraal tijdens deze workshop.

0 deelnemersInschrijven tot 14-09-2022

SOEST, Soesterbergsestraat 188

Effectieve functioneringsgesprekken deel 1 - Soest

Transport en Logistiek Nederland (TLN) nodigt je uit voor de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 1’. Ook in het najaar van 2022 kan je weer op verschillende locaties terecht voor deze workshop die wij speciaal voor leden organiseren. Veel enthousiaste deelnemers gingen jou al voor. Wees er snel bij, aanmeldingen behandelen wij op volgorde van binnenkomst! 

1 deelnemersInschrijven tot 15-09-2022

 

Online sessie “Registratie overtredingen in ERRU register; wat is uw risico?”

Vanaf 1 maart 2021 is het ERRU-register in Nederland in werking getreden. ERRU is een Europees digitaal netwerk van nationale registers waarin alle vergunninghouders en vervoersmanagers zijn opgenomen, die onherroepelijke overtredingen binnen de EU hebben begaan op het gebied van de vervoerswetgeving. 
 

10 deelnemersInschrijven tot 19-09-2022

LEENDE, Valkenswaardseweg 44

Training Effectief leidinggeven - Eindhoven

Staat het behoud van je huidige medewerkers hoog op de agenda? De 6-daagse training ‘Effectief leidinggeven’ helpt je hierbij!
Het is steeds lastiger om de juiste nieuwe medewerkers te vinden waardoor het behoud én het werkplezier van je huidige medewerkers nóg belangrijker is dan voorheen. De leidinggevende kan hier het verschil maken. 
 

5 deelnemersInschrijven tot 16-09-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Train de trainer 'Rij- en rusttijden, digitale- en smart tachograaf' - Zoetermeer

Speciale sessie voor code 95 trainers. 
Vanwege de complexiteit van de regelgeving en het risico op hoge boetes tijdens weg- en bedrijfscontroles is het van groot belang dat beroepschauffeurs de juiste informatie krijgen. Om de kennis van de trainers voor deze trainingen te waarborgen organiseert TLN een training voor trainers van de code 95 training ‘Rij- en rusttijden, digitale en smart tachograaf’.
 

1 deelnemersInschrijven tot 22-09-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Gesprekstechnieken - Zoetermeer

TLN organiseert de 3-daagse training ‘Gesprekstechnieken - Effectief onderhandelen met je in- en externe klant’, inclusief Talent Motivatie Analyse (TMA). 
De marges in de transport- en logistieke sector zijn klein en transport is niet gratis. Een goede prijs voor je geleverde dienst is daarom niet meer dan logisch. Maar hoe ga je het gesprek hierover aan met de klant? En hoe zorg je voor een goede relatie met je klant en je eigen medewerkers? Onderhandeling en de daarbij behorende gesprekstechnieken zijn hierbij voor een belangrijk deel bepalend!
 

1 deelnemersInschrijven tot 26-09-2022

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Workshop ‘Basiskennis toepassing cao’ - Apeldoorn

Hoe schaal ik een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Zo maar een aantal vragen die in de praktijk veel voorkomen. In de cao (collectieve arbeidsovereenkomst) zijn hierover afspraken gemaakt. De cao is veelomvattend en de workshop ‘Basiskennis toepassing cao’ geeft handvatten hoe bepaalde artikelen te interpreteren. Het op juiste wijze toepassen van de cao staat centraal tijdens deze workshop.

3 deelnemersInschrijven tot 26-09-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop Functiewaardering - Zoetermeer

Wat is functiewaardering en wat komt daar bij kijken?
Functiewaardering is een manier om te bepalen hoeveel een functie ‘waard’ is.
In deze workshop krijg je uitleg over functiewaardering en ga je zelf ook actief aan de slag.
 

1 deelnemersInschrijven tot 26-09-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Effectieve functioneringsgesprekken deel 1 - Zoetermeer

Transport en Logistiek Nederland (TLN) nodigt je uit voor de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 1’. Ook in het najaar van 2022 kan je weer op verschillende locaties terecht voor deze workshop die wij speciaal voor leden organiseren. Veel enthousiaste deelnemers gingen jou al voor. Wees er snel bij, aanmeldingen behandelen wij op volgorde van binnenkomst! 

0 deelnemersInschrijven tot 27-09-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Training Effectief leidinggeven - Zoetermeer

Staat het behoud van je huidige medewerkers hoog op de agenda? De 6-daagse training ‘Effectief leidinggeven’ helpt je hierbij!
Het is steeds lastiger om de juiste nieuwe medewerkers te vinden waardoor het behoud én het werkplezier van je huidige medewerkers nóg belangrijker is dan voorheen. De leidinggevende kan hier het verschil maken. 
 

8 deelnemersVolgeboekt

 

Online Training Werven en behouden van personeel-groep 6

Maak jezelf werkgever van de toekomst!
De afgelopen jaren is het werven van personeel blijvend veranderd. We hebben te maken met vergrijzing, de inhoud van de transport en logistieke functies verandert door invloed van technologische ontwikkelingen en personeel is moeilijk te vinden. Doelgroepgerichte communicatie is nu belangrijker dan ooit. De strijd om de best passende medewerker wordt alleen maar groter. 
 

8 deelnemersVolgeboekt

 

Online workshop Adverteren via Social media

Maak je eigen wervingscampagne op social media!
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.
 

3 deelnemersInschrijven tot 27-09-2022

2022

Oktober

 

Online Training Werven en behouden van personeel-groep 7

Maak jezelf werkgever van de toekomst!
De afgelopen jaren is het werven van personeel blijvend veranderd. We hebben te maken met vergrijzing, de inhoud van de transport en logistieke functies verandert door invloed van technologische ontwikkelingen en personeel is moeilijk te vinden. Doelgroepgerichte communicatie is nu belangrijker dan ooit. De strijd om de best passende medewerker wordt alleen maar groter. 
 

8 deelnemersVolgeboekt

 

Online workshop: Stappenplan naar je eerste video

Breng je vacature onder de aandacht door middel van video
Beelden zeggen meer dan woorden. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven een korte video maken voor op hun website of social media kanalen. Het lijkt ingewikkeld en kostbaar om een video te maken voor jouw bedrijf, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kan ook jij een video (laten) maken! Dus wil jij aan de slag met het maken van een video maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan snel verder!
 

4 deelnemersVolgeboekt

BREDA, Princenhagelaan 5

Workshop Flexibele Arbeid - Breda

Hoe omgaan met Flexibele arbeidskrachten?
Binnen organisaties wordt veelvuldig gebruik gemaakt van flexibele arbeid. Denk aan het inzetten van werknemers op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of aan het inlenen van uitzendkrachten en payroll’ers. Maar denk ook aan de inzet van ZZP’ers en oproepkrachten. En elk van die vormen van flexibele arbeid kent uiteraard weer zijn eigen regels.

16 deelnemersVolgeboekt

 

PowerBI

Training PowerBI: maak van meerdere bestanden een overzichtelijk dashboard
Ben je veel tijd kwijt aan het maken van rapportages? Op basis van welke data stel je deze rapportages op? En is de data actueel genoeg om er snel betrouwbare beslissingen over te kunnen nemen? 
Kortom, het liefst wil je alle data automatisch verwerken, data uit verschillende bronnen samenvoegen, een totaaloverzicht hebben, actuele data gelijk kunnen raadplegen en op vrijdagochtend op de knop kunnen drukken zodat jouw wekelijkse rapportages in één keer klaar zijn. 

0 deelnemersInschrijven tot 10-10-2022

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Workshop Functiewaardering - Apeldoorn

Wat is functiewaardering en wat komt daar bij kijken?
Functiewaardering is een manier om te bepalen hoeveel een functie ‘waard’ is.
In deze workshop krijg je uitleg over functiewaardering en ga je zelf ook actief aan de slag.
 

0 deelnemersInschrijven tot 10-10-2022

 

Online workshop Adverteren via Social media

Maak je eigen wervingscampagne op social media!
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.
 

4 deelnemersVolgeboekt

BREDA, Princenhagelaan 5

Workshop ‘Basiskennis toepassing cao’ - Breda

Hoe schaal ik een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Zo maar een aantal vragen die in de praktijk veel voorkomen. In de cao (collectieve arbeidsovereenkomst) zijn hierover afspraken gemaakt. De cao is veelomvattend en de workshop ‘Basiskennis toepassing cao’ geeft handvatten hoe bepaalde artikelen te interpreteren. Het op juiste wijze toepassen van de cao staat centraal tijdens deze workshop.

2 deelnemersInschrijven tot 17-10-2022

 

Online sessie “Registratie overtredingen in ERRU register; wat is uw risico?”

Vanaf 1 maart 2021 is het ERRU-register in Nederland in werking getreden. ERRU is een Europees digitaal netwerk van nationale registers waarin alle vergunninghouders en vervoersmanagers zijn opgenomen, die onherroepelijke overtredingen binnen de EU hebben begaan op het gebied van de vervoerswetgeving. 
 

11 deelnemersInschrijven tot 19-10-2022

EINDHOVEN, Aalsterweg 322

Train de trainer 'Rij- en rusttijden, digitale- en smart tachograaf' - Eindhoven

Speciale sessie voor code 95 trainers. 
Vanwege de complexiteit van de regelgeving en het risico op hoge boetes tijdens weg- en bedrijfscontroles is het van groot belang dat beroepschauffeurs de juiste informatie krijgen. Om de kennis van de trainers voor deze trainingen te waarborgen organiseert TLN een training voor trainers van de code 95 training ‘Rij- en rusttijden, digitale en smart tachograaf’.
 

0 deelnemersInschrijven tot 20-10-2022

2022

November

 

Online Training Werven en behouden van personeel-groep 8

Maak jezelf werkgever van de toekomst!
De afgelopen jaren is het werven van personeel blijvend veranderd. We hebben te maken met vergrijzing, de inhoud van de transport en logistieke functies verandert door invloed van technologische ontwikkelingen en personeel is moeilijk te vinden. Doelgroepgerichte communicatie is nu belangrijker dan ooit. De strijd om de best passende medewerker wordt alleen maar groter. 
 

7 deelnemersInschrijven tot 01-11-2022

ROERMOND, Kloosterwandplein 12 -16

Workshop Flexibele Arbeid - Roermond

Hoe omgaan met Flexibele arbeidskrachten?
Binnen organisaties wordt veelvuldig gebruik gemaakt van flexibele arbeid. Denk aan het inzetten van werknemers op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of aan het inlenen van uitzendkrachten en payroll’ers. Maar denk ook aan de inzet van ZZP’ers en oproepkrachten. En elk van die vormen van flexibele arbeid kent uiteraard weer zijn eigen regels.

4 deelnemersInschrijven tot 02-11-2022

 

Bestuursvergadering TLN

Het bestuur van TLN vergadert op 7 november 2022.

0 deelnemersInschrijven tot 07-11-2022

 

Online sessie “Registratie overtredingen in ERRU register; wat is uw risico?”

Vanaf 1 maart 2021 is het ERRU-register in Nederland in werking getreden. ERRU is een Europees digitaal netwerk van nationale registers waarin alle vergunninghouders en vervoersmanagers zijn opgenomen, die onherroepelijke overtredingen binnen de EU hebben begaan op het gebied van de vervoerswetgeving. 
 

4 deelnemersInschrijven tot 04-11-2022

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Training Effectief leidinggeven - Apeldoorn

Staat het behoud van je huidige medewerkers hoog op de agenda? De 6-daagse training ‘Effectief leidinggeven’ helpt je hierbij!
Het is steeds lastiger om de juiste nieuwe medewerkers te vinden waardoor het behoud én het werkplezier van je huidige medewerkers nóg belangrijker is dan voorheen. De leidinggevende kan hier het verschil maken. 
 

6 deelnemersInschrijven tot 04-11-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop ‘Basiskennis toepassing cao’ - Zoetermeer

Hoe schaal ik een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Zo maar een aantal vragen die in de praktijk veel voorkomen. In de cao (collectieve arbeidsovereenkomst) zijn hierover afspraken gemaakt. De cao is veelomvattend en de workshop ‘Basiskennis toepassing cao’ geeft handvatten hoe bepaalde artikelen te interpreteren. Het op juiste wijze toepassen van de cao staat centraal tijdens deze workshop.

1 deelnemersInschrijven tot 07-11-2022

 

PowerBI

Training PowerBI: maak van meerdere bestanden een overzichtelijk dashboard
Ben je veel tijd kwijt aan het maken van rapportages? Op basis van welke data stel je deze rapportages op? En is de data actueel genoeg om er snel betrouwbare beslissingen over te kunnen nemen? 
Kortom, het liefst wil je alle data automatisch verwerken, data uit verschillende bronnen samenvoegen, een totaaloverzicht hebben, actuele data gelijk kunnen raadplegen en op vrijdagochtend op de knop kunnen drukken zodat jouw wekelijkse rapportages in één keer klaar zijn. 

0 deelnemersInschrijven tot 08-11-2022

 

Logistieke Services Voorwaarden (LSV) - Eindhoven

De LSV geven de ‘rechten en plichten’ aan van de logistiek dienstverlener en de opdrachtgever en kunnen van toepassing worden verklaard op allerlei soorten gecombineerde logistieke activiteiten zoals lossen, inslag, opslag, voorraadbeheer, assemblage, orderbehandeling, vervoer en zogenaamd ‘doen vervoeren’ (expeditie). Omgaan met ‘juridische teksten’ is niet de core-business van een logistiek dienstverlener. TLN Opleidingen organiseert daarom speciaal voor haar leden deze éendaagse training ‘Logistieke voorwaarden (LSV)’. 
 

7 deelnemersInschrijven tot 08-11-2022

 

Online Training Werven en behouden van personeel-groep 9

Maak jezelf werkgever van de toekomst!
De afgelopen jaren is het werven van personeel blijvend veranderd. We hebben te maken met vergrijzing, de inhoud van de transport en logistieke functies verandert door invloed van technologische ontwikkelingen en personeel is moeilijk te vinden. Doelgroepgerichte communicatie is nu belangrijker dan ooit. De strijd om de best passende medewerker wordt alleen maar groter. 
 

0 deelnemersInschrijven tot 08-11-2022

 

Train de trainer 'Rij- en rusttijden, digitale- en smart tachograaf' - Zwolle

Speciale sessie voor code 95 trainers. 
Vanwege de complexiteit van de regelgeving en het risico op hoge boetes tijdens weg- en bedrijfscontroles is het van groot belang dat beroepschauffeurs de juiste informatie krijgen. Om de kennis van de trainers voor deze trainingen te waarborgen organiseert TLN een training voor trainers van de code 95 training ‘Rij- en rusttijden, digitale en smart tachograaf’.
 

0 deelnemersInschrijven tot 10-11-2022

 

Bestuursvergadering deelmarkt DTSA

Het deelmarktbestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt deelmarktspecifieke onderwerpen.

0 deelnemersInschrijven tot 16-11-2022

 

Online workshop: Stappenplan naar je eerste video

Breng je vacature onder de aandacht door middel van video
Beelden zeggen meer dan woorden. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven een korte video maken voor op hun website of social media kanalen. Het lijkt ingewikkeld en kostbaar om een video te maken voor jouw bedrijf, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kan ook jij een video (laten) maken! Dus wil jij aan de slag met het maken van een video maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan snel verder!
 

4 deelnemersVolgeboekt

RHENEN, Veerplein 1

Bestuursvergadering deelmarkt RMO

Het deelmarktbestuur komt meerdere malen per jaar bijeen en bespreekt deelmarktspecifieke onderwerpen.

0 deelnemersInschrijven tot 24-11-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Training Algemene voorwaarden - Zoetermeer

Wie kent ze niet: de kleine lettertjes? Iedereen heeft er mee te maken en niemand lijkt ze te lezen. En dat is gevaarlijk. Want die kleine lettertjes – in formele taal: de algemene voorwaarden – verdelen de risico’s tussen jou en je leverancier/dienstverlener. En dat gebeurt niet altijd op even eerlijke wijze. De eendaagse training ‘Algemene voorwaarden’ helpt je bij het herkennen én (her)verdelen van deze risico’s. 

4 deelnemersInschrijven tot 22-11-2022

 

Ledenraadvergadering TLN

De ledenraad van TLN vergadert op 29 november 2022.

0 deelnemersInschrijven tot 29-11-2022

2022

December

 

Effectieve functioneringsgesprekken deel 1 - Zwolle

Transport en Logistiek Nederland (TLN) nodigt je uit voor de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 1’. Ook in het najaar van 2022 kan je weer op verschillende locaties terecht voor deze workshop die wij speciaal voor leden organiseren. Veel enthousiaste deelnemers gingen jou al voor. Wees er snel bij, aanmeldingen behandelen wij op volgorde van binnenkomst! 

4 deelnemersInschrijven tot 30-11-2022

 

Online workshop: Stappenplan naar je eerste video

Breng je vacature onder de aandacht door middel van video
Beelden zeggen meer dan woorden. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven een korte video maken voor op hun website of social media kanalen. Het lijkt ingewikkeld en kostbaar om een video te maken voor jouw bedrijf, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kan ook jij een video (laten) maken! Dus wil jij aan de slag met het maken van een video maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan snel verder!
 

3 deelnemersInschrijven tot 29-11-2022

APELDOORN, Van Golsteinlaan 20

Workshop Flexibele Arbeid - Apeldoorn

Hoe omgaan met Flexibele arbeidskrachten?
Binnen organisaties wordt veelvuldig gebruik gemaakt van flexibele arbeid. Denk aan het inzetten van werknemers op een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of aan het inlenen van uitzendkrachten en payroll’ers. Maar denk ook aan de inzet van ZZP’ers en oproepkrachten. En elk van die vormen van flexibele arbeid kent uiteraard weer zijn eigen regels.

9 deelnemersInschrijven tot 30-11-2022

GILZE, Klein Zwitserland 8

Effectieve functioneringsgesprekken deel 1 - Tilburg

Transport en Logistiek Nederland (TLN) nodigt je uit voor de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 1’. Ook in het najaar van 2022 kan je weer op verschillende locaties terecht voor deze workshop die wij speciaal voor leden organiseren. Veel enthousiaste deelnemers gingen jou al voor. Wees er snel bij, aanmeldingen behandelen wij op volgorde van binnenkomst! 

3 deelnemersInschrijven tot 06-12-2022

 

Online workshop Adverteren via Social media

Maak je eigen wervingscampagne op social media!
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.
 

1 deelnemersInschrijven tot 06-12-2022

ZOETERMEER, Boris Pasternaklaan 22

Workshop ‘Basiskennis toepassing cao’ - Zoetermeer

Hoe schaal ik een medewerker in? Wanneer is een tredeverhoging noodzakelijk? Hoe bereken je het ziekengeld? Hoe werkt tijd voor tijd? Zo maar een aantal vragen die in de praktijk veel voorkomen. In de cao (collectieve arbeidsovereenkomst) zijn hierover afspraken gemaakt. De cao is veelomvattend en de workshop ‘Basiskennis toepassing cao’ geeft handvatten hoe bepaalde artikelen te interpreteren. Het op juiste wijze toepassen van de cao staat centraal tijdens deze workshop.

0 deelnemersInschrijven tot 07-12-2022

 

PowerBI

Training PowerBI: maak van meerdere bestanden een overzichtelijk dashboard
Ben je veel tijd kwijt aan het maken van rapportages? Op basis van welke data stel je deze rapportages op? En is de data actueel genoeg om er snel betrouwbare beslissingen over te kunnen nemen? 
Kortom, het liefst wil je alle data automatisch verwerken, data uit verschillende bronnen samenvoegen, een totaaloverzicht hebben, actuele data gelijk kunnen raadplegen en op vrijdagochtend op de knop kunnen drukken zodat jouw wekelijkse rapportages in één keer klaar zijn. 

0 deelnemersInschrijven tot 12-12-2022

 

Online workshop Adverteren via Social media

Maak je eigen wervingscampagne op social media!
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.
 

0 deelnemersInschrijven tot 13-12-2022

NIJMEGEN, Hertog Eduardplein 4

Effectieve functioneringsgesprekken deel 1 - Nijmegen

Transport en Logistiek Nederland (TLN) nodigt je uit voor de gratis workshop ‘Effectieve functioneringsgesprekken deel 1’. Ook in het najaar van 2022 kan je weer op verschillende locaties terecht voor deze workshop die wij speciaal voor leden organiseren. Veel enthousiaste deelnemers gingen jou al voor. Wees er snel bij, aanmeldingen behandelen wij op volgorde van binnenkomst! 

1 deelnemersInschrijven tot 19-12-2022

2023

Januari

 

Online workshop Adverteren via Social media

Maak je eigen wervingscampagne op social media!
Wil jij ook de juiste doelgroep bereiken zodat je de beste medewerker vindt voor jouw openstaande vacature? Tijdens deze online verdiepingsmodule leer je alle kneepjes van het adverteren op social media. Op deze manier kun je vacatures, tegen relatief lage investeringen, verspreiden onder de juiste doelgroep. Je leert welk kanaal het beste past bij de doelgroep en hoe je via die kanalen de doelgroep kunt bereiken.
 

1 deelnemersInschrijven tot 10-01-2023

 

Online workshop: Stappenplan naar je eerste video

Breng je vacature onder de aandacht door middel van video
Beelden zeggen meer dan woorden. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven een korte video maken voor op hun website of social media kanalen. Het lijkt ingewikkeld en kostbaar om een video te maken voor jouw bedrijf, maar dit hoeft niet zo te zijn. Met de juiste informatie en een goed plan kan ook jij een video (laten) maken! Dus wil jij aan de slag met het maken van een video maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan snel verder!
 

0 deelnemersInschrijven tot 17-01-2023