b7f92884-be73-4746-b90b-b57c9a99e928

Training Gesprekstechnieken - Amersfoort

Leer verschillende gesprekstechnieken en onderhandel met zelfvertrouwen.
Zie je op tegen gesprekken met je klant over jouw dienstverlening? Vind je het moeilijk te onderhandelen over een eerlijke prijs? Dan biedt onze 3-daagse, praktijkgerichte training Gesprekstechnieken uitkomst.

Programma

De 3-daagse training wordt gegeven op:

Locatie: Amersfoort-Leusden
Startdatum: dinsdag 3 september

Vervolgdata: dinsdag 17 september, woensdag 2 oktober

Locatie: Zoetermeer
Startdatum: dinsdag 8 oktober

Vervolgdata: maandag 4 november, woensdag 20 november

De training start om 10.00 uur (ontvangst op locatie vanaf 09.30 uur) en wordt om 16.30 uur afgerond.

De kosten per deelnemer voor deze 3-daagse training zijn € 1.229,- voor TLN-leden en € 1.570,- voor niet-leden. Deze bedragen zijn inclusief trainingsmateriaal, lunches en de TMA (Talent Motivatie Analyse), exclusief btw. Na aanmelding ontvang je een bevestiging voor de startdatum, zet ook gelijk de vervolgdata in je agenda. Een week voor aanvang van de training ontvang je de verdere deelname- en locatieinformatie.
Let op bij aanmelden dat je je onder de juiste bedrijfsnaam (BV) en TLN relatienummer aanmeldt i.v.m. de facturatie*. 
 * Is er een specifiek factuuradres en/of ordernummer? Geef deze dan voor aanvang van de training aan ons door via workshop@tln.nl  

TIP: Voor deze training kunnen medewerkers gebruik maken van het opleidingsbudget van SOOB (maximaal €2.500 p.p. inclusief btw). Ga voor de voorwaarden en meer informatie naar de website van STL; Volg de training die jij wilt met jouw opleidingsbudget! Regel dit minstens 1 week voor aanvang van de 1e trainingsdag.

Afmelden
Na inschrijving kun je tot 10 werkdagen voor aanvang van de startdatum kosteloos afzeggen. Zeg je binnen 10 werkdagen voor aanvang af, of ben je (zonder bericht) afwezig, dan brengen wij 100% van de deelnamekosten in rekening.  
Bij te weinig aanmeldingen kan TLN een training te allen tijde wijzigen of annuleren.