Navigatiekoppelingen overslaandetail

26245451-8e6f-4b38-b022-04465cbf8889

 — BEEKBERGEN, Wipselbergweg 30

Transitie naar zero-emissie transport - Apeldoorn

Bijeenkomst volgeboekt

woensdag 24 april
09:00 tot 16:30 uur

Fletcher Hotel De Wipselberg-Veluwe
Routebeschrijving

Wipselbergweg 30
7361 TK BEEKBERGEN

15 deelnemers

Transitie naar zero-emissie transport - Apeldoorn

Iedere transportondernemer komt – nu of binnenkort - de transitie naar zero-emissie transport tegen. Maar de wereld van zero-emissie is echt anders dan die van diesel! Hiervoor zijn andere inzichten én nieuwe kennis nodig. TLN organiseert deze 3-daagse training waarbij een breed scala aan onderwerpen uitgebreid aan bod komt:

  • Leer meer over accu’s en opladen
  • Onderzoek de invloed op jouw elektriciteitsaansluiting
  • Verken de nieuwe voertuigtechniek
  • Weet wie jouw nieuwe ketenpartners zijn
  • Ken de kosten en de subsidiekansen
  • Aan de slag met een eigen stappenplan
 
HCNP, Hytryck Consult & Partners, verzorgt de inhoud van de training. 
Bekijk hier het volledige programma van de training.
 
Na het voltooien van de training heb je inzicht in de diverse aspecten en uitdagingen waar je mee te maken krijgt bij de overgang naar zero-emissie transport. Je kunt weloverwogen beslissingen nemen die passen bij jouw bedrijf én klanten met het concrete stappenplan als leidraad.
 
Voor wie is de training bedoeld?
De training is geschikt voor ondernemers die nog aan de start staan en zich willen voorbereiden op de transitie, maar ook voor ondernemers die al aan de slag zijn. De training is bedoeld voor ondernemers en verantwoordelijken voor voertuigen en/of energie-inkoop binnen het transportbedrijf.

Programma

De training bestaat uit 3 trainingsdagen van 09.00-16.30 uur:

Startdatum 24 april:
Dag 1 = woensdag 24 april in Apeldoorn
Dag 2 = woensdag 22 mei bij ElaadNL in Arnhem
Dag 3 = woensdag 19 juni in Apeldoorn

Locaties onder voorbehoud van wijzigingen in programma.
Klik hier voor een overzicht van het programma per dag.

Investering
De kosten per deelnemer voor deze training bedragen €2490,- voor TLN-leden en €3250,- voor niet-leden. Het bedrag is inclusief lunch, exclusief btw.

Na ontvangst van de aanmelding ontvang je per mail een bevestiging voor de startdatum. Zet ook de volgdata in je agenda.
Een week voor aanvang van de training ontvang je de verdere deelname- en locatiegegevens.

Na inschrijving kun je tot 10 werkdagen voor aanvang van de 1e trainingsdag kosteloos afzeggen (per email aan: workshop@tln.nl). Zeg je binnen 10 werkdagen voor aanvang af, of ben je zonder bericht afwezig, dan brengen wij 50% van de deelnamekosten in rekening.  Let op bij aanmelden dat je je onder de juiste bedrijfsnaam (BV) en relatienummer aanmeldt i.v.m. de facturatie. Ook een eventueel (inkoop)ordernummer of factuurreferentie kun je bij aanmelding opgeven. Bij te weinig aanmeldingen kan TLN een training te allen tijde wijzigen of annuleren.

TIP: Meer uit jezelf halen? Vraag je opleidingsbudget aan!
Voor deze training kunnen medewerkers gebruik maken van het opleidingsbudget van SOOB (maximaal €2.500 incl. btw p.p.). Ga voor de voorwaarden en meer informatie naar Volg de training die jij wilt met jouw opleidingsbudget!  De aanvraag moet door de deelnemer minimaal 1 week voor aanvang van de 1e trainingsdag bij STL ingediend worden.

15 van maximaal 15 deelnemers

Bijeenkomst volgeboekt