Navigatiekoppelingen overslaandetail

7fb78b4d-cb38-43de-b62c-ecbf6c183eb3

 — ,

Training Train de trainer Rij- en rusttijden, digitale- en smart tachograaf - regio Apeldoorn

vrijdag 21 juni
09:00 tot 16:00 uur

Locatie nog niet bekend


 

3 deelnemers

Training Train de trainer Rij- en rusttijden, digitale- en smart tachograaf - regio Apeldoorn

TLN biedt een unieke training aan, waarbij deelnemers volledig worden geïnformeerd over de laatste wijzigingen zoals in het Mobility Package is vastgesteld. Denk daarbij onder andere aan de extra mogelijkheden voor de wekelijkse rust, de wijziging van artikel 12 (doorrijden tot geschikte stopplaats), return home driver het bedienen van de tachograaf bij de boot/trein. Tevens komt de smart tacho 2 aan bod evenals het nieuw ERRU strafpuntenregister en het nieuwe digitaal inspecteren van ILT. 

In anderhalve dag worden zes onderwerpen uitgebreid behandeld aan de hand van veel praktijkvoorbeelden;  
1. Rij- en rusttijden
Uitgebreide toelichting op alle rij- en rusttijden regels inclusief de laatste aanpassingen volgens het Mobility Package. Er worden veel voorkomende praktijkvoorbeelden gegeven.
2. Arbeidstijd
Naast de Europese rij- rusttijden regelgeving gelden er ook specifieke arbeidstijdenregels. Denk aan de maximale arbeidstijd bij werken in de nacht of de maximale arbeidstijd zonder pauze. 
3. Digitale tachograaf & smart tacho 1
Uitleg over onder andere de verschillende versies digitale tachograaf, de tachograafkaarten, de verplichte handmatige invoer en de verplichte landcode.
4. Smart tacho 2
Toelichting op de nieuwe smart tacho 2, die vanaf medio 2023 in nieuw te registreren voertuigen zal komen en vanaf 2024/2025 in alle voertuigen die internationaal transport uitvoeren zal worden geplaatst.
5. ERRU Register
Het ERRU-register is sinds begin 2021 in Nederland in werking getreden. Hierin worden onherroepelijk overtredingen volgens de Europese ERRU verordening geregistreerd. Met dit strafpuntensysteem kunnen ondernemingen hun NIWO vergunning verliezen of verliest de vervoersmanager zijn betrouwbaarheid.
6. Weg- en bedrijfscontroles
Heldere toelichting over weg- en bedrijfscontroles. Trainers ontvangen handvatten om bedrijven na een controle te kunnen adviseren aan de hand van praktijkvoorbeelden.

De training wordt verzorgd door TLN vakspecialist Erik Busser en is bedoeld voor trainers die de training Rij- en rusttijden, digitale- en smart tachograaf (code 95 / U23) geven. Aan een training kunnen maximaal 12 personen deelnemen, zodat er voldoende ruimte is voor interactie en het stellen van vragen.
Deze training telt niet mee voor code 95.
 

Programma

Deze training bestaat uit 2 sessies: 1 dag op locatie en 1 dagdeel online.
 

Startdatum: vrijdag 15 maart 2024 09.00-16.00 uur   Tilburg  
Vervolg: vrijdag 22 maart 09.00-12.00 uur Online
     
Startdatum: vrijdag 21 juni 2024 09.00-16.00 uur   Regio Apeldoorn
Vervolg: maandag 24 juni 09.00-12.00 uur Online

De training is bedoeld voor trainers die de training Rij- en rusttijden, digitale- en smart tachograaf (code 95 / U23) geven. 
Deze training telt niet mee voor code 95.

TLN biedt een exclusieve, complete training aan. Het deelnametarief voor TLN-leden is € 450,- en voor niet-leden € 595,-.
Genoemde tarieven zijn inclusief lesmateriaal en lunch op de 1e dag, exclusief btw. 
Na aanmelding ontvang je een deelnamebevestiging voor de startdatum; zet ook gelijk de 2e sessie in je agenda.
Een week voor aanvang van elke sessie ontvang je een email met de locatie- of inloggegevens. Iedere deelnemer ontvangt na de 2e dag een certificaat van deelname.

Let op bij aanmelden dat je je onder de juiste bedrijfsnaam (BV) en relatienummer aanmeldt i.v.m. de facturatie. Geef een eventuele factuurreferentie of afwijkend factuuradres vóor aanvang van de training aan ons door.
Na inschrijving kun je tot 10 werkdagen voor aanvang van de startdatum kosteloos afzeggen. Zeg je binnen 10 werkdagen voor aanvang af, of ben je afwezig zonder afmelding, dan brengen wij 100% van de deelnamekosten in rekening. Bij onvoldoende aanmeldingen kan TLN een training te allen tijde wijzigen of annuleren.

3 van maximaal 10 deelnemers